Zoeken naar zal

Uw zoekactie voor zal leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Ongevraagd betast worden
Wie wilt mij ongevraagd betasten. We spreken af op een locatie waar ik zit/sta/wandel. Jij /Jullie komt mij aanraken zonder maar iets te zeggen. Over mijn kont of kruis. Ik weet dus niet wie het zal zijn. Ik ben 36j 1m90 90kg.  
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
Streng 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nood aan billenkoek?
Ik zoek een (jonge)dame die nood heeft aan begeleiding en discipline. Ik leg jou over de knie en zal rustig jouw billen spanken. Eerst op jouw broek, dan op jouw onderbroekje om dan te eindigen met de billen bloot. Ik spank meestal met de hand maar gebruik soms ook iets anders. Ik zoek zeker geen sex met jou. Durf je?  

Nood aan billenkoek?
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke domnante oudere geile man ontvangt in de regio
Ben je een potente dominante oudere man die in de regio kan ontvangen en bel je geil opgestaan? Spreek dan snel met me af en ik kom je discreet van je zaad verlossen. Jou dienen staat voorop, ik moet komen om je te bevredigen en enkel jouw genot is belangrijk. Mondje, kontje, billenkoek: je mag je gang gaan en ik zal gehoorzaam uitvoeren wat je wenst. Ik ben zelf 56 182 78. Voor de snelle beslisser!  

welke domnante oudere geile man ontvangt in de regio
MRW 54 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Iets voor jou?
Welke slaaf verdient een pijnlijke straf, ballbusting, cocktraining, nippletreatment... graag iemand die zijn pijngrens wil verleggen. Reageer met beschrijving, wensen en meer... vraag en je zal krijgen...  
10 dagen
Plassex 2.0 65 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke taboeloze DAME laat zich overvloedig onderplassen?
Ik zoek een échte pisslavin, slet, hoer, die zich zéér gewillig en taboeloos laat “onderplassen” over heel haar lichaam en in AL haar openingen (mond, kut en kont). Je bent een echte “toilethoer” die, naast plas, ook spuug en sperma moet “verwerken”. Leeftijd is niet prioritair. Totale “overgave” wél. Ik “zet” jou in posities waarbij die geile, gele “nectar” (van mij, van jou of gemengd) het beste over en in jou kan vloeien en je niet anders kan dan hem “proeven en doorslikken”. Je zal zelfs van kop tot teen "gewassen" worden met de gele "limonade". Ik spreek jou aan met “vuile pisslet/hoer”. Tattoos/piercings zijn NOT DONE! Je bent intiem kaalgeschoren en anaal gespoeld. Ik heb “plasattributen” in huis. Heb je zelf suggesties/scenario’s? Altijd welkom. Ik ben zéér openminded. Ik woon in N.Antw.. Reacties mét duidelijke foto(‘s) aub (For the Masters eyes only !!). Let wel: jij bent wel DEGELIJK VROUW !! (GEEN man, Tv, Tg, Ts, Ko !  
12 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
fwb gezocht
Hallo, ben een sportieve man die op zoek is naar een leuke dame om een fwb relatie mee aan te gaan. Ben je het alleen zijn beu, zoek je een leuk avontuurtje of kom je thuis iets tekort? Laat maar vlug weten. Ik ben hoofdzakelijk een gever, zal jou maximaal verwennen op de manier dat jij wil of van droomt of fantaseert. Veel is mogelijk en alles is bespreekbaar. Natuurlijk staan discretie, respect en hygiene heel hoog aangeschreven. Kan ontvangen en verplaatsen. Uiterlijk en leeftijd speelt geen rol. Het voornaamste is dat we ons beiden goed voelen bij elkaar.  
12 dagen
Stefaan 52 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Meester zoekt amateur Slut ..vrouw .
Ben jij een gewone vrouw in het leven , maar achter je voer muren ben je een echte amateur Slutvrouw ,onderdanig en honger in opdrachten en sex , laat dan deze meester weten . Ik ben een dominante meester die je met respect zal benaderen waarvan we beide veel genot zullen hebben . Zowel soft als hard mogen zich aanbieden . Wees kordaat en laat iets van je horen wie je bent en waar je grens ligt . Alles bespreekbaar . Kledij wensen vraag ik niet , gewoon laten horen welke sex honger je zoekt . Meester S .  
12 dagen
John 66 jaar Limburg - Maasmechelen
Zoek pijp- en rimslaaf
Ik Dominant, 63/172/71/16*4, zoek een onderdanige die zal fungeren om te pijpen, ballen likken en te rimmen. Kan jij zelf ontvangen? Graag reageren met je volledige stats en vanwaar je bent.  
12 dagen
lustslaaf 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil je graag verwennen als een godin
Jij voelt je een echte godin. En nu ben je op zoek naar die lustslaaf die alles wil doen om je ook te vereren als een echte godin. Ik ben een ervaren tantra masseur, en weet dus hoe ik mijn godin kan verwennen. Als tantramasseur heb ik echter steeds het initiatief. Als lustslaaf laat ik echter alle initiatief aan jou. Niet mijn verlangens, maar wel jouw wensen zijn het het allerbelangrijkste. En als een echte godin is het dus perfect mogelijk dat jouw wensen heel wispelturig zijn. Uiteraard kan je me bevelen op je alle mogelijke, sensuele manieren te verwennen. Met mijn tantrakunsten verwen ik je heel graag. Maar als je liever de totale controle over me hebt en me vastbindt, blinddoekt en weet ik niet wat nog allemaal, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Tenslotte ben jij mijn godin en zal ik alles doen en laten doen zodat jij je echt de belangrijkste persoon ter wereld voelt. Als je zo wil genieten, stuur me een berichtje en je droom wordt werkelijkheid.  
  1   2   3   4