Zoeken naar wordt

Uw zoekactie voor wordt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 47 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Cuckkoppel gezocht
Man 48 jaar, 1.90m 94kg zoekt cuckoldkoppel van beginnend tot reeds ervaren. Cuck faciliteert, brengt drank en hapjes aan en zorgt dat zijn queen zich supergoed in haar vel voelt en geniet ervan dat ze door een echte man verwend wordt. Cuck moet willen groeien in zijn rol. Bij klik is heel veel mogelijk. Respect, hygiëne en discretie zijn ook voor jullie vanzelfsprekend en het is niet steeds het actief sexuele dat primeert. Genieten staat steeds centraal. Voelen jullie zich aangesproken reageer dan met een berichtje terug. mvg Dirk  

Cuckkoppel gezocht
Personal Trainer 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Personal training voor koppels
Ontdek een unieke vorm van fitness met onze koppels personal training, waar subtiliteit en sensualiteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. In onze privéstudio creëren we een intieme sfeer waar elke onbedoelde aanraking een vonk van opwinding kan ontsteken. Stimulerende oefeningen in comfortabele kleding met een suggestieve toets zullen niet alleen jullie lichamen versterken, maar ook jullie harten sneller doen slaan. Wie weet waar deze erotische reis naartoe zal leiden? Bereid je voor op een fitnesservaring die je naar nieuwe hoogten zal brengen. Durf je samen met jullie personal trainer de grenzen te verleggen? Elke sessie wordt afgesloten met een ontspannend drankje en een nabespreking waarbij de doelstellingen van de volgende training worden besproken.  

Personal training voor koppels
Jehan1976 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
Ik ben een 46 j bull van regio Dendermonde die ervaring heeft met cuckold en hotwife koppels. Vaak blijft het bij sporadische dates. Nu zoek ik een cuckold/hotwife of stag&vixen koppel die bij een goede klik graag regelmatig willen afspreken. Elkaars wensen en fantasieën beter en beter leren kennen en tot uitvoering brengen en zo het genot telkens nog verhogen. Dit kan met koppel waarvan de man enkel passief blijft en toekijkt alsook met echte cuckold koppels waar de cuck als onderdanige mee betrokken wordt in het spel door mij en de cuckoldress. Ik ga graag samen met jullie op verkenning en geef graag samen met jullie de invulling die jullie willen geven aan deze cuckold relatie. Bij de eerste date(s) safe maar eens het wederzijds vertrouwen groot genoeg is kan het condoom achterwege gelaten worden. In alle geval spelen foto en film (onherkenbaar) ook een grote rol in onze dates. Zien jullie hier iets in en willen jullie graag kennismaken, stuur me dan een mailtje incl. foto.  

Ervaren bull zoekt cuckold of hotwife koppel voor regelmatige ontmoetingen
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en volspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
Bart 58 jaar Antwerpen - Turnhout
massage en meer
bij welk koppel mag ik langskomen om in eerste instantie de dame te verwennen met een zalige massage en voetreflexologie?daarna zien we wel wat het wordt....slanke, zeer verzorgde 50-er  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek hetero bi of cuckold koppelke
Ik zoek een eerlijk verzorgd hetero, bi of cuckold koppelke. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Zeker geen xl. Ik kan ontvangen. Liefst op regelmatige basis en bare sex maar geen noodzaak. Veel kan niets moet. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto. Fakers laat het, er wordt toch gebeld of speciale foto gevraagd.  

Zoek hetero bi of cuckold koppelke
Cuckoldbull 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek real koppel
Hallo, zijn jullie een echt cuckoldkoppel? Mensen die weten waar het om draait? (spel met de cuck wordt niet vergeten!) Ikzelf ben een rijpere, ervaren bare cuckoldbull. Ideaalscenario: binnenkomen, de dame wordt manueel gekeurd, de cuck mag eventueel al op de knietjes zitten en mijn pik bespelen. Geile tongzoenen... pijpen, likken en dan de finale neukpartij waarbij de cuck van dichtbij het gebeuren volgt. Geen romantiek, puur lust. De cuck heeft uiteraard nog wat cleaning te doen nadien.  
Klus 51 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke dame laat graag kijken....
Zoek een leuke dame (evt van koppel) die graag wordt bekeken in haar sexy / uitdagend outfitje en daar zelf ook van geniet. Eventueel kan aanraking of meer als je dat zelf wil, maar moet niet. Alles respectvol, discreet en hygienisch vanzelfsprekend. Durft mevrouw zich laten bezien, ergens op parking in de auto, natuur, bij je thuis... Dan kom ik graag kijken, 52j 183 87 Regio turnhout, herentals  
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en volspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10