Zoeken naar worden nu

Uw zoekactie voor worden nu leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

R&N 44 jaar Limburg - Riemst
Koppel zoekt jonge masseur voor 1e date 30/09
Hoi , wij koppel beide 43j , zoeken voor 30/09 een leuke jongeman max 30j om vrouwtje te komen masseren . Dit is onze 1e afspraakje met een extra man , bedoeling is enkel haar masseren samen met mij en haar laten genieten . Bij klik kan er bij volgende date een nieuw stapje gezet worden . Graag zoeken we een verzorgde sportieve jongeman max 30j met respect en hygiene . Geen opdringerigheid . Wij kunnen morgenavond discreet ontvangen . Graag seintje met je stats en ideetje om dit aan te pakken . Grtjes R&N  

Koppel zoekt jonge masseur voor 1e date 30/09
Jens en An 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Op zoek naar…
Wij zijn een meesteres van 36 1m65 en 104kg een vollere meesteres met grote borsten dus en een zielige slaaf van 28 jaar 1m78 110kg en een klein pietje. Wij zijn op zoek naar een meesteres, meester of een dominant koppel die aanstaande zaterdag willen spelen met de meesteres en helpen vernederen, straffen, gebruiken en misbruiken van de slaaf. Ik ben en blijf dominant naar hem en wil dus echt dat de slaaf gebruikt, vernederd, gestraft en misbruikt wordt. Hij mag eens hard en stevig onder handen genomen worden. Ik kijk uit naar mensen die ook al aan mij (meesteres) uitleggen hoe ze deze date zien verlopen en wat ze allemaal willen doen met de meesteres en de zielige sletterige slaaf.  
koppel 52-48 48 jaar Antwerpen - Puurs
Experimenteren
Wij zijn een gehuwd koppel m52 v48 die na jaren op zoek gaat naar iets nieuws, na overleg met elkaar hebben we besloten en dit in samenspraak, om er eens een extra man bij te nemen, de bedoeling is om het vrouwtje eens samen te verwennen, weten ook niet wat we er moeten van verwachten, dus alles rustig en niets overhaast is de bedoeling om dit rustig op te bouwen, zodat er toekomst gericht stap per stap verder kan gegaan worden, Discreet zijn en Hygiëne is het allerbelangrijkste !!! Nu is het aan jullie, wat wij vragen is recente foto van jezelf, zodat wij weten met wie we afspreken, zouden niet graag met buurman afspreken. Sorry dat we verder nog dingen zullen moeten afspreken, maar hoop dat jullie begrijpen dat het voor ons ook nieuw is en er nog vragen zullen zijn. Dus zet je beste beentje voor en wie weet tot dan.  
13 dagen
Wij 2 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
zien en gezien worden Londerzeel
Hey: Wij gaan vandaag naar de sauna in Londerzeel. Het zou leuk zijn om daar wat mannen met in reeds slappe toestand een lange dikke vleeslul hebben tegen te komen. Dit om te zien en gezien te worden. Een beetje teasen , want meer kan je daar niet doen. Ben je vrij in de vroege middag, vind je het fijn om met je leuter te paraderen. Niet wetende wie we zijn? Dat maakt het alleen maar spannender, wel dit is je kans. Wij houden onze ogen alvast open. Wij beantwoorden geen mails of zenden geen foto's. het mistery op zich is al spannend genoeg.  
17 dagen
JE KU 47 jaar Antwerpen - Brecht
Minstens 2 verzorgde mannen gezocht voor maandagavond 18/09
Knap, slank vrouwtje, zoekt voor maandagavond, 2 à 3 mannen/vrienden (hetero's) die haar willen verwennen zoals zij het wil. Man kijkt hier in het begin rustig toe. Enkel reactie met foto's van iedereen worden beantwoord. Juiste klik en hygiëne ook zeer belangrijk. Discretie gevraagd en geboden. Wij kunnen ontvangen, enkel voor komende maandag 18/09.  
25 dagen
Celine en jurgen 41 jaar West-Vlaanderen - Veurne
3 bulls gezocht voor fantasie 41 jarig vrouwtje
Vrouw van koppel heeft een fantasie om eens geblinddoekt te worden en door meerdere mannen tegelijk genomen en verwend te worden. Wij kunnen ontvangen regio Veurne. Graag zou ze er wel enkele donkere mannen bij hebben. Laat iets weten en dan contacteren wij de gelukkigen  
25 dagen
JE KU 47 jaar Antwerpen - Brecht
Gezocht voor knap vrouwtje, 2 à 3 vrienden voor vanavond
Knap, slank vrouwtje, zoekt voor vanavond (vrijdag), 2 à 3 vrienden (hetero's) die haar willen verwennen zoals zij het wil. Man kijkt hier in het begin rustig toe. Enkel reactie met foto's van iedereen worden beantwoord. Juiste klik en hygiëne ook zeer belangrijk. Discretie gevraagd en geboden. Wij kunnen ontvangen, enkel voor deze avond (vrijdag). Mannen alleen, niet reageren aub, heeft geen zin.  
28 dagen
Koppel (37) 38 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar gespierde man
Hi, Wij zijn op zoek naar een doodnormale man die zin heeft in een leuke, spannende avond. Geen super of allesneukers maar een man met brains, die weet hoe een vrouw te verwennen. Vrouwtje is 37 met ronde billen en een (klein) maatje meer. Ze wil graag eens verwend worden door een gespierde kerel met brede schouders. Dus kan jij je een avond vrijmaken en heb je er geen probleem mee dat de man aanwezig is. Aarzel dan niet en reageer. Leeftijd tot max 45j. De leukste reacties krijgen altijd een antwoord.  
29 dagen
Koppel zoekt bi 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
koppel zoekt bi man voor zaterdag 9 Sept.
Koppel van +- 49 jaar oud zoekt een echte 100% bi man tussen 40 en 55 jaar om bij ons af te spreken op zaterdagavond 9 September.Vrouw is erbij en zal ons beiden ook pijpen maar haar neuken kan niet!!wie dus voor de vrouw komt zal snel door de mand vallen.man hier is bottom en wil dus zeker geneukt worden.wij beide verzorgd en intiem geschoren en rokers.reageren doe je met een foto anders geen reactie.  
29 dagen
wijtjes 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
vriend
jong koppel kijkt eens voor leuke man die onze vast vriend kan worden wij gehuwd en kids