Zoeken naar woon

Uw zoekactie voor woon leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Misschien deze donderdag overdag bij mij thuis op massagetafel?Maar geen rare of extremen en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Sensuele massage zo dadelijk?
18 dagen
John 69 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Huisvriend zoekt koppel
Als single man wil ik graag de huisvriend worden bij een koppel. Leeftijd, lichaamsbouw en woonplaats is niet zo belangrijk. Wat wel belangrijk is is : hygiëne en discretie. Accent ligt op de vrouw verwennen in al dan niet aanwezigheid van de man, op een respectvolle manier !!! Bovendien behoren andere activiteiten op vriendschappelijke basis tot de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar, veel is mogelijk ! Zijn jullie ook ruimdenkend en sociaal dan hebben we misschien een match. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Nog vragen en/of zin in verder contact voor een verkenningstocht ? Ik hoor het graag. groetjes john  
19 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of naakt samen nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Naakt masseren of naakt samen nu?
19 dagen
Verwenner 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Verwennerij zoekt dame in west - Oost vl die verwend wil worden
Mannelijke man 55 m78 85kg 16 op 4 steriel behaard jeans type ervaren dater woon alleen in Gistel en kan ontvangen en verplaatsen voor doeners Date met dame. Naar het schijnt gouden handen en top verwennerij. Ben je vrij, contacteer mij  
20 dagen
Stoute fantasie 56 jaar Limburg - HASSELT
Stoute fantasie
Fantaseer jij ook over verleiding van jouw dame, met of zonder haar medeweten? Wil jij als man je vrouw zien (meedoen kan ook)verleiden, heel secuur en spannend? Ik zoek een tof koppel om jullie stoute dromen (en de mijne) waar te maken. Als ervaren masseur met een echte praktijk wil ik jullie graag ontvangen. Op voorhand samen met de man werk ik een scenario uit hoe wij dit aanpakken. Van softe verleidingsmassage met intieme aanrakingen tot wat meer pit en zelfs iets meer kinky, soft bondage....kan allemaal. Niets moet, veel kan maar altijd in overleg. Soft bi kan ook geïntegreerd worden. Kernwoorden: respect, geen financiële bedoelingen, hygiëne, discretie en nakomen van afspraken. Op verplaatsing kan ook. Ook toeristen koppel kan langs komen, of ik kom op hotel...MAILS MET VOLDOENDE CONCRETE INFO; WIE, WAT, WOONPLAATS, KRIJGEN ANTWOORD!  
21 dagen
Tom 56 jaar Limburg - Maastricht
Zoeken jullie een passionele(extra) man?
Goedlachse mid=vijftiger met een verzorgd uiterlijk en een normaal postuur. Niet opdringerig en zeer discreet. Interesse in een vrouwgeicht trio, cuckolding, wife sharing, massage.....? Mail me, altijd reactie retour. Ik woon in de omgeving van Maastricht (Belgische grensstreek). Gr Tom Ps fakes dienen zich te onthouden van reacties.  
Shlomo 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek sex
Ik Ben van Antwerpen en ik woon alleen.  

Ik zoek sex
21 dagen
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
benieuwd
Hoi, jonge man hier van 28, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo en niet per sé op zoek naar fwb of iets dergelijk. Ik heb de fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
Richard 39 jaar Limburg - Heerlen
Leuke man zoek koppel voor sex date
Hey hallo, Wat leuk dat jullie mijn advertentie lezen. Ik ben een leuke man van 41 jaar oud. Al een tijdje ben ik op zoek naar een leuk koppel voor een spannende trio sex date. Vinden jullie het leuk om jullie sex leven spannender te maken met een extra man ? Altijd al eens willen ervaren hoe het is om sex te hebben met twee mannen ? Of jullie hebben al vaker een trio sex date gehad wat jullie goed is bevallen ? Of kijkt de man graag hoe zijn vrouw sex heeft met een andere man ? Dan ben ik misschien de juiste persoon voor jullie. Bij een goede klik misschien wel voor vaker. Maar wie ben ik ? Mijn naam is Richard. Ben een man van 41 jaar oud. 1,92 groot. Normaal postuur. Bruine ogen en kort donker blond haar. Normaal postuur. Verzorgd, sportief en rustig van karakter. Geen bril, snor of baard. Intiem geschoren en 20x5 geschapen. Ben woonachtig in Heerlen. Kan vrij verplaatsen en ontvangen. Lijkt het jullie wat ? Dan hoop ik snel iets van jullie te horen... Richard  

Leuke man zoek koppel voor sex date
  1   2   3   4   5   6