Zoeken naar woon

Uw zoekactie voor woon leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb man
: Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
Genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j zkt JONGERE GAY voor fun en love
46j 1m87 82,50 kg zkt langs deze weg een leuke JONGERE SINGLE GAY voor vriendschap, fun en eventueel meer (relatie indien klik) ik van op jongere kerel voor wie ik een leuke big brother of daddy mag zijn en we samen leuke en gezellige momenten kunnen beleven. ik woon alleen in Sint-Lievens-Houtem en kan gemakkelijk ontvangen. ik hou van gezellige softfun, romantiek en liefdevolle momenten waarbij kusjes en knuffels ook echt meer dan welkom zijn. maar uiteraard ook ander genot :p heb je interesse? stuur me spoedig ik geef mijn adres wel ENKEL via SMS of whatsapp. Dus niet via mail enz (dit om fake te vermijden) tot hoors? xxx  

46j zkt JONGERE GAY voor fun en love
20 dagen
Beertje 52 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb man
Dag mannen, ik zoek liefst een oudere man voor een fwb vriendschap (geen relatie en ook geen eenmalige sex date).Ik zoek een single of alleen wonende man om minimum wekelijks met af te spreken en samen geile momenten beleven, ik ben ook single en woon ook alleen, bedoeling is om bij jou of bij eens af te spreken, hangt af van situatie. Geen getrouwde mannen, die kunnen toch zich niet aan de afspraak houden. Op sexueel vlak kan en mag er veel bij mij, meer info na mail. Hopelijk vind ik hier mijn fwb man.  
21 dagen
Verwenner 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Erotische massage
Wie heeft er zin in een ontspannende erotische massage,indien gewenst met een penetratie en/of happy ending. Graag reactie met stats, woonplaats en wat je wenst. Ik verplaats me enkel in de regio.  
23 dagen
Mike 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Leuven
36m hier, hetero look en in relatie, bischierig/biseksueel en op zoek naar iemand gelijkgestemd om regelmatig mee af te spreken. Vooral belangrijk dat je echt discreet bent en dat alles safe verloopt. Je krijgt in ruil sportieve gast, vriendelijk, spontaan en passioneel op seksueel vlak. Ik woon net buiten Leuven en verplaats vlot, ontvangen lukt sporadisch eens. Liefst woon je ook in de buurt van Leuven en ben je 18-40 jaar. Ik val eerder op jonger maar sluit niets uit. Ouder dan 40 is sowieso een no go spijtig genoeg. Enkel serieuze reacties graag.  
23 dagen
Koen 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Top zoekt bottom
Zou graag een verzorgde en lieve bottom ontmoeten om samen wat te GENIETEN. Ik kan vandaag ontvangen en verplaatsen. Graag reactie met stats en woonplaats.  
24 dagen
discrete bi 55 57 jaar Antwerpen - Berchem
discrete Bi zoekt voor geregeld
Ben een licht mollige man 55 j, bi en in relatie,sensueel, verzorgd , discreet... op zoek naar een gelijkgezinden... elkaar strelen, tongen, rukken, pijpen ..; misschien meer.... Discretie en hygiëne gevraagd en geboden, geen veeldaters... zoek voor geregeld... iemand vast..graag ben je goed geschapen en hou je van tongkussen. woon in Berchem kan uitzonderlijk ontvangen...  
24 dagen
Pieter 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie zin in een quickie
Bi man op zoek naar oudere man, woonachtig in Sint-Niklaas, die kan ontvangen, en zin heeft om zich passief lekker te laten pijpen....  
24 dagen
Rijpere heer 66 jaar Limburg - HASSELT
Rijpere heer zoekt jonger
Sportieve hetero met enkele softbi ervaringen zoekt een onderdanige jongere man. Ik kick op leeftijdsverschil. Wat kan: jou keuren, naakt laten lopen, medisch rollenspel, gebruiken als pijpsletje. Alles discreet en met tophygiëne. Reacties met wie je bent, wat kan en woonplaats. Bij klik voor regelmatig en experimenteren we wat meer.  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ontvang graag versa en bottom gasten voor bare fuck
Ben zelf een geile versa top van 46/1.88/88 17 hou van elkaar opgeilen tongen pijpen vingeren en neuk graag een verzorgd fris kontje, bare fuck. Zin, laat van je horen met zeker je stats erbij, dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde waar ik singel woon.  

Ontvang graag versa en bottom gasten voor bare fuck
  1   2   3   4   5   6