Zoeken naar woon

Uw zoekactie voor woon leverde 79 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Doucher 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Douche gezocht voor vanavond in de regio
Mannelijke man 55 m78 85kg 16 op 4 steriel behaard jeans type ervaren dater woon in Gistel en zoek douchegelegenheid vanavond wie zeep ik in bij jou thuis?  
Bart 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Sexbuddy
Hallo. Ik ben Bart, 51 en woon in Leuven. Ik zoek een leuke dame voor geile, complexloze seks. Alles met respect en de vanzelfsprekende hygiëne. Een beetje diepgang, humor en een leuke babbel zijn ook altijd fijn. Stuur maar een berichtje als je interesse hebt. Grtjs. Bart  

Sexbuddy
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
16 dagen
Dirk 19 jaar Antwerpen - Duffel
19 jarige maagd ontvangt
Welke vrouw wil deze maagd helpen ik woon in duffel en kan ontvangen en verplaatsen ik ben nog steeds maagd hoezo geen idee graag had ik iemand leren kennen voor meermaals contact en liefst langdurige sessies ik zelf ben voorlopig nog maagd maar daar maak jij hopelijk iets anders van leeftijd maakt niet uit graag reageren met foto dan krijgt u ook een foto van mij  
Tom 35 jaar Antwerpen - Kapellen
Fwb
Wie heeft interesse? Ikzelf ben 35j,1m93 groot. Slank/athletisch gebouwd met tattoos. Woonachtig te Antwerpen, Kapellen. Kan ontvangen/verplaatsen. Vrouwen tot 45j. Tot snel? Groetjes X  

Fwb
Bert 26 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Jonge gast zoekt een milf voor regelmatig
Ben jij ook opzoek naar fantastische seksuele ervaringen die langer dan 5min duren... Dan ben je hier aan het juiste adres, ben een slanke, sportieve, grote man. Woon in Leuven en kan soms ontvangen.  

Jonge gast zoekt een milf voor regelmatig
17 dagen
Chris 63 jaar Antwerpen - Rumst
Dominante man zoekt onderdanige vrouw.
Ik ben een jonguitziende zestiger en eer dominante. Ik ontvang obderdanige vrouwen bij mij thuis want ik woon alleen. Ik geef jullie een volledige sexuele opleiding en onderwerp jullie An mijn lusten. Trefwoorden: je beffen tot je klaarkom, grondig en diep neuken, tongzoenen mij pijpen,tepelzuigen en je tisten bewerken, je volledig keuren, e. E entree billenkoek en bondGe.  
Sen 69 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie durft
Ik ben 69-17-98 , net en verzorgd voorkomen.Ik sta op discretie en hygiëne. Ik hou van sex en zoek een dame, uiterlijk niet belangrijk die wil komen genieten. Ik spuit niet meer en ik kom intens droog klaar. Ik laat je volop genieten en verwen je heerlijke plekjes.Welke dame wil dat samen met mij beleven. Ik woon aan de kust en kan enkel overdag en 's avonds discreet ontvangen. Ik antwoord eerlijk. Wie durft ???  

Wie durft
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Misschien deze donderdag overdag bij mij thuis op massagetafel?Maar geen rare of extremen en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Sensuele massage zo dadelijk?
Jens 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Onderweg...
Hallo, Ik ben Jens, een knappe man van 35 jaar die regelmatig op de baan is voor het werk. Hierdoor heb ik vaak wat tijd 'over' en heb ik soms een half uurtje vrij dat ik graag nuttig zou besteden. Daarom ben ik op zoek naar een vrouw die deze tijd samen met mij wil invullen. Jij kiest hoe en wat, ik sta open voor alle voorstellen. Bij voorkeur woon je in de buurt van de autosnelwegassen Brugge - Kortrijk - Gent. Sporadisch heb ik 's avonds meer tijd voor een uitgebreide date. Wat denk je?  

Onderweg...
  1   2   3   4   5   6   7   8