Zoeken naar wil eens

Uw zoekactie voor wil eens leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bevriend koppel 46 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Fun
Wij zijn een fwb koppel m 55j en vrouw 47j .Vrouw wil graag nog een andere man oraal verwennen of meer bij klik terwijl vriend kijkt of meedoet.Liefst in de wagen dus liefst iemand met bestelwagen,daarna kan mss bij haar thuis.Leeftijd speelt geen rol dus tussen 20 en 75 j mag.Reactie met foto aub  
Likewatching 44 jaar Limburg - Paal
Leuke man gezocht
Hallo, wij zijn een niet onknap deftig stel, enig niveau en zeer discreet. We zijn op zoek naar een eerlijke, deftige man. De vrouw hier wil eens eens verwend worden door een ander waar bij haar echtgenoot aanwezig is, doet eventueel mee. Bij de juiste klik gaan we voor stevige pornosex. Welke man kan zich goed vrijmaken, eventueel dit weekend al? Graag een uitgebreide reactie.  
Crazy couple 49 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Waar is dat sexy bi-man?
Wij zijn een zot verliefd koppeltje (m55, 1m72, 75kg, 17cm...v41, 1m73, 76kg) met een gezonde libido en een enorm goesting in leuke momenten te delen met een leuke jong echt bi-man (maximum 40j!), liefst versa of top. De bedoeling is in het weekend af te spreken bij ons thuis, wat tapas&bubbles en dan samen echt met 3 te genieten. De man hier hou enorm van pijpen, echt aktief en wil eens zijn kontje maagdelijkheid verliezen. Vrouw is ook zeer aktief, hou van te kijken en geniet enorm van dp. Wel met condom voor jou, hij zal er geen dragen Voel je geroepen? Graag een antwoord met een herkenbaar foto en wat je graag heb. Groetjes!  

Waar is dat sexy bi-man?
10 dagen
Jan 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Koppel zoekt bi man
Hey, Wij zijn een koppel van 36 en 37j. Wij zoeken een bi man. Daarmee bedoelen we dat een verloren hand of mond mogelijk is. Wij kunnen niet ontvangen. Liefst iemand die niet te ver woont. Heb je interesse of wil je nog dingen vragen stuur dan maar een mailtje. Wel graag met een foto van je gezicht. Lichaam mag maar moet zeker niet naakt tenzij je dit echt wil. Je krijgt dezelfde soort foto van ons terug. We zoeken iemand die niet rookt. Voor de rest is vooral respect voor elkaar grenzen en wensen het belangrijkste.  
11 dagen
Us2 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ben jij die kinky dominante sissy trainer?
ik, de vrouwelijke helft van een slank kinky koppeltje jonge vijftigers, in een 24/7 D/s relatie, ben op zoek naar een bi-man met niveau die erop kickt sissysletjes te domineren en te trainen. Ik wil namelijk mijn partner opleiden tot de volmaakte sissy en zoek hierbij assistentie van een ervaren dominant. Let wel: ik bied geen sex aan met mezelf, enkel met mijn sissy. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die zich regelmatig kan vrijmaken en zich wil engageren om mijn sissy verder te onderwerpen en op te leiden. Indien interesse, graag een reactie van meer dan 1 regel.  
12 dagen
Genieters 47 jaar Limburg - Genk
Single man om regelmatig af te spreken
Koppel eind 40 zoekt een single man om regelmatig af te spreken, we denken aan minimaal 1 keer per maand, voor een vrouwvriendelijk trio. We zijn beiden hetero, zij wil graag een grote man (+180cm), dik geschapen en met uithoudingsvermogen. Graag een beschrijving van jezelf, wat je graag wil beleven en een leuke foto. Geen gebonden mannen. We willen ook wel eens samen weg of bij jouw thuis wakker worden.  
14 dagen
Bevriend koppel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Fun
Wij zijn een fwb koppel m 55j en vrouw 47j .Vrouw wil graag nog een andere man oraal verwennen terwijl vriend kijkt of meedoet.Liefst in de wagen dus liefst iemand met bestelwagen.later kan mss meer.Liefst iemand tussen 20 en 55j  
24 dagen
Mixed 44 jaar Frankrijk - Frankrijk
Mixed koppel zoekt huisvriend
Mixed koppel zoekt voor de vrouw (afrikaanse) een lekker man. Hebben wel bepaalde voorwaarden. Je moet een goede hygiene hebben. Groter zijn dan 1m95 (vrouw wil door een grote man verwent worden). Bij voorkeur een baardje en een mooi gwyraind lichaam. Indien je hier aan voldoet graag bericht zodat we verder kunnen afspreken. Wij wonen omgeving Bordeaux