Zoeken naar wij straks bij ons

Uw zoekactie voor wij straks bij ons leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rijpere dame 53 jaar Antwerpen - Bonheiden
Slanke vriendin voor vriendschap
Slanke dame, in de vijftig zoekt een vriendin om leuke dingen mee te doen. Je bent seksueel heel actief, maar seksueel contact tussen ons is niet wat mijn doel is. Misschien komt dat op termijn als we dat beiden wensen. Maar daarvoor zet ik deze advertentie niet. Ik wil een intieme vriendin met wie ik geheimen kan delen, kan meenemen naar de sauna, samen gaan eten of shoppen. Ik heb een gelukkige relatie met een lieve partner van wie ik alle vrijheid krijg om te doen wat me gelukkig maakt. Er is geen intentie bij ons voor een trio of zo. Af en toe een etentje of weekendje weg met onze beide partners kan. Niets moet. Welke sociale lieve, slanke dame met wat tijd op overschot wil ook contact met een andere vrouw?  
Sweetsensual 36 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Wil jij m'n eerste ervaring zijn?
Als vrouw van koppel zoek ik een open minded dame die al wat ervaring heeft met andere vrouwen. Zonder dat hij hoeft mee te doen zoek ik een spontane dame die mij een eerste ervaring wilt geven. Dit kan van kussen, knuffelen, strelen tot meer zijn. Ben jij tussen 25 en 40. Niet al te mager, mooie volle kont / boezem en zie je zitten al onder lakens te kruipen bij klik stuur me dan snel. Info over mezelf stuur ik via mail door. Geen Skype of andere anonieme toestanden. Whatssap en eventueel een videogesprek na dat ik m'n keuze gemaakt heb.  

Wil jij m'n eerste ervaring zijn?
Diamond 28 jaar Antwerpen - Balen
Leuke single vrouw gezocht in balen
Ikzelf ben 28 jaar. Meer aan de stillere kant maar wel een leuke en lieve dame. Ik heb intresse in verschillende dingen. Zoals muziek draaien(dj), licht en lichtbesturing , gaming ps4. Maar ook op sexueel gebied heb ik verschillende intresses , zoals soft bdsm, puppyplay, artistiek, fotografie. Ik ben zeer ruimdenkend en er is nog niet veel dat ik niet gehoord of gezien heb dus er kan wel vanalles besproken worden. Ik zou eventueel wel graag samen met iemand content maken. ik ben niet echt op zoek naar een "one-night-stand" maar meer iets vaster bij een leuke kik. Ik experimenteer wel graag. Ben een 420 girl 🙈. Heb veel humor. Doe graag raar. Ik hoop iemand te vinden die een beetje bij me past. Geen mannen een geen koppels pls.  

Leuke single vrouw gezocht in balen
24 dagen
Bibi 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Ben jij die leuke "plusvriendin" ?
Hallo Ik ben een leuke, jonge veertiger. Gelukkig getrouwd en met medeweten van mijn man op zoek naar die leuke "plusvriendin" :) Af en toe elkaar eens ontmoeten om iets te gaan drinken, eten, fun,... en dit alles op een serieuze basis. Benieuwd om jou te ontmoeten ! :) Graag een mailtje bij voorkeur met foto en telefoonnummer. Tot snel! Dikke kus x  
29 dagen
Nan 51 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
leuke dame gezocht
Leuke moderne toffe prille 50 jarige getrouwde bidame uit West Vlaanderen, hou van de leuke dingen des levens zoals shoppen, avondje uit, lekker eten en spanning, ect. Zoek idem dame om zo nu en dan eens samen zot te doen. Ben idd getrouwd maar voor de rest heeft mijn man hier niets mee te maken, graag bij u Idem, niet op zoek naar een man. Graag eerlijke en oprechte reacties, eerst bellen we met elkaar om fake uit te sluiten. PS, ook regelmatig aanwezig regio westkust.