Zoeken naar wie wil

Uw zoekactie voor wie wil leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tgirl trav 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrij 26 juli
Hey lieverds Vrijdag 26juli ben ik misschien nog eens vrij, en wil dan wel eens een date. Wie doet een voorstel? Enkel voor zeer verzorgde nette koppels, vr of m. Ben zelf superglad, volledig opgemaakt zoals het hoort, heels, nylons, enz Hou van massage, orale sex zonder cond en sex. Tot vrijdag? Liefst op hotel carotel Rumst. Foto aub, gezicht mag onherkenbaar.  

Vrij 26 juli
Mistress Eliza 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
MORGEN Woensdag 24/7 !!! Wie wil mijn NO LIMITS sissyslaafje misbruiken?
Ik (knappe laatstejaars studente) stel mijn extreem taboeloos sissyslaafje ter beschikking MORGEN woensdag 24/07 in de namiddag. Graag vind ik een kinky bi of gay man om hem een uurtje onder handen te nemen, zonder enig taboe. Alles kan en mag. Bevredig nu uw meest kinky of perverse fantasieën. We ontmoeten elkaar op kamer in Gent. Er kan en mag heel veel, mits op voorhand besproken. Mijn sissy is een slanke, klassevolle, prille vijftiger die ik helemaal in mijn macht heb. Neem gerust contact met mij op!  

MORGEN Woensdag 24/7 !!! Wie wil mijn NO LIMITS sissyslaafje misbruiken?
Cathy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
CD-Cathy ontvangt
Deze Crossdresser (let op geen TV/TS) ontvangt nu en dan mannen voor een fijn moment. Wil je genieten van een strenge Mrs ben je bij mij op het juiste adres, maar je kunt ook begeleiding krijgen bij het passen en dragen van dameskleding / lingerie. We bespreken jouw wensen en do's & dont's. Plaatsen zijn beperkt, dus alleen serieuze reacties en personen die zich netjes voorstellen met meer dan 1 regel. Ik reageer alleen op serieuze mails, de rest negeer ik. Uiteraard discretie en hygienie. Een financiele bijdrage is een van de voorwaarden.