Zoeken naar weten

Uw zoekactie voor weten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten  
Jongeman24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman(24) zoekt fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Jongeman(24) zoekt fijne fwb
gisteren
Angelo 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor de vriendin
Goede middag dames. Onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn vriendin een filmpje heeft dat ze een pijpbeurt geeft. Dit filmpje is niet met mij en de datum geeft aan dat dit tijdens onze relatie gebeurd moet zijn. Nu wil ik haar "verassen" met een filmpje van mezelf dat een andere vrouw oraal verwend. Wat in dus zou willen vragen is of er een vrouw is dat het eventueel ziet zitten mij te filmen terwijl ik u oraal verwen. Dit is ook geheel anoniem gezien het van u perspectief is en je er zelf niet op hoeft te komen en in ga het ook niet online plaatsen. Moest u dit filmpje zelf willen ben ik wel bereid het te delen met u. Verdere details kunnen we eventueel over mail bespreken en ik wil u alvast bedanken voor het lezen. Hopelijk mag ik van u horen en ik wens u nog een fijne dag verder.  
Stoffel 48 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Ik zoek een goed uitziende dame voor vast contact
Hallo, Ik ben een vrijgezel en zoek via deze weg een dame om met regelmaat contact te hebben. Ik heb een zoontje die bij mij woont en wil ook wel eens terug genieten van momenten in het bijzijn van een vrouw. Genieten van mooie momenten zonder verdere verplichtingen naar elkaar toe. Dit kan gaan van samen eens weg gaan voor een etentje, wellness of een intieme avond of combinatie van. Eens samen ontsnappen uit de drukte voor enkele uurtjes. Ikzelf ben slank-sportief gebouwd, 1,71 m en 63 kg. Ik val vooral op een slanke en verzorgde dame. Ik zoek vooral iemand waar ik een klik mee heb een soort van vertrouwlijke band mee kan opbouwen. Indien interesse om eens af te spreken om een glaasje te gaan drinken laat vrijblijvend iets weten met een voorstelling van uzelf.  

Ik zoek een goed uitziende dame voor vast contact
Frank 61 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Gezellig date
Hoi hallo daar hier een gezellige geschoren potente man van 61 jaar. ik zoek een gezellige geile vrouw voor een heerlijke date met alles erop en aan. event met een heerlijke olie massage op het matrasje om mee te beginnen. lijkt het je wat laat dan even wat weten. gr Frank x  

Gezellig date
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Moederdag. En welke vrouw herkent dit
Het is Moederdag. Je hebt een leuke gezellige dag. Maar ergens merk je dat je iets mist. Je hebt een druk leven. Bent een drukke huis vrouw. Drukke baan. Je man is altyd heel druk. Er is bijna of nooit sex. En als er sex is dan is het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt af en toe paar uur geile sex. Tot je helemaal moe en voldaan bent. Welke vrouw herkent dit. Reageer dan. Je leeftijd speelt geen rol. Afstand ook niet. Wie is real en wie durft reageren. Niemand komt dit te weten. Bij klik spreken we vaker af en erna ga je na huis alsof er niks gebeurt is. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
Guido 53 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Man zoekt vrouw
Ik ben een verzorgde man die graag in contact wil komen met een vrouw voor een héél regelmatig contact en vriendschap. De leeftijd is niet zo belangrijk, wel de klik. Ik hoop dat je iets laat weten. Alvast supervele groetjes x.  
Bart 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Samen naar het songfestival kijken
Welke vrouw is vanavond alleen en wil graag gezelschap om naar het songfestival te kijken ? Ik ben op zoek naar wat gezelschap en wil dit graag met een lieve dame delen ! Ik kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen ! Laat maar weten of het jou iets lijkt ;-) Ps verplicht tot niets natuurlijk ! Bart  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Sam 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Babbeltje en voeten verwennen?
Hallo! Welke nieuwsgierige, open-minded vrouw vindt dat ze twee dingen tekortkomt: een goed gesprek en aandacht voor haar mooie voeten? Deze even nieuwsgierige, verzorgde jongen heeft veel liefde voor voeten te geven maar kan het te weinig in de praktijk omzetten. Een klik en een goed gesprek zijn daarbij wel heel belangrijk. Ben je benieuwd? Laat gerust iets weten, ik bijt niet (behalve misschien heel zacht in tenen) :-) ! Leeftijd geen belang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10