Zoeken naar west massage

Uw zoekactie voor west massage leverde 6 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gewillig 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massagekoppel met bi-vrouw gezocht
Zijn jullie een slank tot normaal koppel die beiden goed kunnen masseren en het zien zitten om ons als koppel te verwennen? Dan zoeken wij jullie. Leeftijd graag tussen de 35 - 55 jaar waarvan de vrouw echt bi is. Liefst op een avond in de week, kan bij ons thuis, hebben jullie zelf een tafel (s)? De vrouw hier zal geblinddoekt klaar zijn zodat jullie gelijk met haar kunnen beginnen. Reactie enkel met duidelijke foto (s) van beiden, dank u.  

Massagekoppel met bi-vrouw gezocht
Koppelmassage 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massagekoppel met bi-vrouw gezocht
Zijn jullie een slank tot normaal koppel die beiden goed kunnen masseren en het zien zitten om ons als koppel te verwennen? Dan zoeken wij jullie. Leeftijd graag tussen de 35 - 55 jaar waarvan de vrouw echt bi is. Liefst op een avond in de week, kan bij ons thuis, hebben jullie zelf een tafel (s)? Reactie enkel met duidelijke foto (s) van beiden, dank u.  
18 dagen
Leuvens koppel 58 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Met vier
Wij zijn een gehuwd koppel uit Leuven, beiden 58. Zij is slank, hij soft bi met een paar kilootjes te veel. We zijn beginnende Swingers en hebben ervaring met soft PR. Belangrijk voor ons is om eerst kennis te maken voordat we de broek op de knieën hebben. Uiterlijk is voor ons minder belangrijk. Verder houden we van massage, sauna, een glaasje drinken. We doen geen wap. Full PR (als de klik er is) is safe. We zetten geen datum voorop (we hebben allebei een drukke job), maar we mikken op een vrijdag- of zaterdagavond. Koppels die ons willen leren kennen (liefst uit de buurt) mogen een berichtje sturen. We sturen dan ook een fotootje terug.  
Hot koppeltje 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wij zoeken jullie
Wij hebben nog eens zin in een leuke thuisdate en dit met een leuk slank koppeltje of dame, liefst rond onze leeftijd . V is 159cm-50kg-B cup, M is 177cm-75kg-19cm. Beiden intiem netjes gladgeschoren. Bi for the game, zonder dat dit voor ons een vereiste is. Wij zijn beiden rokers. Onze mogelijke date kent net als wij geen jaloezie naar mekaar toe en geniet graag samen van en met elkaar onder de vorm van full pr in de zelfde ruimte. Wij ontvangen jullie graag in een gezellig kader, sfeerlicht, kaarsjes, trance muziekje op de achtergrond, heerlijk verwarmde massageolie om te starten met een leuke teaënde massage. Overnachten is perfect mogelijk. Beginnende of jonge swingers zijn heel welkom, wij begeleiden jullie met plezier. Bij ons moet niets, maar mag er veel, zolang wederzijds respect behouden blijft. Reacties graag met foto als koppel, eventueel tel voor snel contact. GEEN SINGEL MAN. date moment bespreken we samen. reageer met foto en telefoon voor snel contact.  

Wij zoeken jullie
27 dagen
Olie 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Massage
Wij zijn een verzorgd, discreet, sportief koppel. We willen graag onze eerste stappen in deze wereld zetten. Welke vrouw wil eens op onze massagetafel komen liggen terwijl haar man toekijkt hoe zij verwend wordt? Graag reageren met foto. Kus  
30 dagen
R & A 68 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Pluk de dag
Hallo lieve mensen, wij zijn een ouder koppel uit de regio Brugge en zoeken een vriendschap op te bouwen met een lief en eerlijk koppel (van onze leeftijd) woonachtig in de buurt, om regelmatig 'erotisch' mee om te gaan... Wat kan voor ons? Genieten met vier, al dan niet naakt samenzijn, strelen, kussen, likken, zoenen, massage, spelletjes.... alles zonder enige prestatiedrang. Wij houden eveneens van wandelen, terrasje doen, etentje, week(end)je weg.... Absolute discretie en hygiëne is gegarandeerd! Wij kunnen ontvangen en verplaatsen. Bij interesse, graag geen reactie van drie woorden, maar een kleine voorstelling van jullie. Veel liefs xxx