Zoeken naar west massage

Uw zoekactie voor west massage leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
gratis massage
Tijdens opleidingen van verschillende massage technieken zoek ik personen die graag gratis massage willen. Reeds ervaring met verschillende basis massages (ontspanning/hoofd/nek/drukpunten) alsook gerichte massages (migraine/hoofdpijn/rugpijn/menstruatie/...). Massages kunnen volgens eigen voorkeur (tafel/futon/gekleed/ongekleed/met olie) en kan verder besproken worden voor extra's Geen andere verwachtingen of verplichtingen. Liefst personen voor maandelijkse massage en met goede communicatie.  

gratis massage
gisteren
Kurt 49 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Wie weet
Iemand die wil afspreken kennismaken … olie massage en wie wil er iemand bij hebben ben 1.78. 84 KG goedvoorkomen geen fake aub  
gisteren
Jef 59 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
massage & verwenning
welk koppel ook gepensioneerd (mv) of (v) heeft nood aan een ontspanning, waaronder een aangename en heerlijke massage om de dagdagelijkse sleur te vergeten, maar alles op afspraak, ben rookvrije en nette man, bij interesse mail me maar grtjs  
gisteren
Bart 58 jaar Antwerpen - Turnhout
massage n meer
bij welk koppel mag ik langskomen om de dame te verwennen? daarna bekijken we t wel wat er al dan niet gebeurt...ben een slanke, verzorgde 50-er  
gisteren
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verzorgde goed uitziende man zoekt koppel.
Verzorgde sportieve man zoekt koppel die nu aanstaande vrijdag kort na de middag ook vrij is.Ik als hetero man zou eens willen een vrouw van een koppel verwennen, massage en opgeilen. Leeftijd is niet van belang hygiëne wel .(Dit kan eventueel doordat de man des huizes niet kan of mag door omstandigheden)  
D******* 30 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Massage
Hallo is hier nog een koppel die deze avond wil genieten van een heerlijke erotische massage die gegeven wordt door een spontane jonge man van 30j? Ik masseer jullie beide van kop tot teen en sla geen stukje over. Verder verwen ik jullie ook indien gewenst beide oraal of meer maar is geen must. Welk koppel ontvangt me deze avond om lekker verwend te worden? Leeftijd speelt geen rol hygiëne daarin tegen wel. Groetjes en wie weet tot straks!  
Tom 31 jaar Antwerpen - Bornem
Zinderend hete afspraakjes
Lentekriebels, zon, goesting, pure lust, … Moeilijk om te omschrijven wat ik allemaal voel maar ik wil het delen met jullie! Ik heb een slank groot lichaam, ben verzorgd en heb dus een goed voorkomen, ben discreet, open minded, eerlijk, respectvol, vriendelijk en sociaal, groter geschapen, hetero en bovenal een doener! Dit alles is vrouwgericht. Tijdens onze afspraak zet ik haar genot voorop. Ik geil enorm door haar te zien, voelen en horen genieten! We kiezen natuurlijk zelf hoe we dit inkleuren. Trio, toekijken, met medeweten van; een massage, saunabezoek of direct tussen de lakens kruipen, … Het kan allemaal zolang we het maar lekker vinden! Ik hou wel van beffen (mijn tong overal gebruiken) en heet passievol daten. Jullie afkomst, huidskleur, leeftijd, al dan niet geschoren, aantal kilo’s; is ondergeschikt. Als we gelijkgestemd zijn wordt de date sowieso zalig! Om die reden geen foto van mij, inhoud primeert! Wil je die toch, dan krijg je die nadat je zelf eerst een mee opstuurt.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren of naakt samen nu?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een leuk erotisch spel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Tot zo misschien!  

Naakt masseren of naakt samen nu?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10