Zoeken naar werk

Uw zoekactie voor werk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Zuiger 33 jaar Limburg - Bocholt
Speld in een hooiberg
Ik zoek al een ruime tijd een vaste spuitlul om regelmatig leeg te zuigen. Dit kan ook enkel tussen 06:00 en 06:20. Ik werk met de vaste nacht en heb regelmatig zin in zaad. Zowel hygiëne als discretie zijn gevraagd en geboden. Antwoord liefst met meer als 1 zin. Stats en foto zijn altijd welkom.  
16 dagen
John 53 jaar Vlaams-Brabant - Tielt-winge
Waar mag ik stoppen na mijn werk om 22u omgeving gouden kruispunt
Mag bij u thuis , in de auto op parking ...zeg maar. Ben 53j 1.76m 80kg goed voorzien en Bi Hou van pijpen en gepijpt worden. Enkel ernstige reacties aub geen gezever.  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt klaar in donkere kamer, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Sletje wordt ook graag geneukt achter in bestelwagen of truck of op een werf.  

Darkroom fuck
16 dagen
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Deze slanke bi man bottem sletje zoekt man die me morgen eens naar men werk buurt scherpenheuvel wil komen alles is toegestaan ik tong pyp laat me Neuken tmag hard zyn je mag met me doen wat je maar graag wil doen groetjes je sletje  
16 dagen
Rob 39 jaar Limburg - Lanaken
Dagje thuiswerk...wie komt er langs voor een leuke softdate ?
Welke leuke jongeman 18j-40j komt er langs voor een leuke softdate in douche of bed ? Wederzijds met elkaar spelen rukken en pijpen . Ikzelf sportief 38j 1.74m 74kg 18cm . Graag seintje met je stats aub .  
16 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Iemand ook zo geil opgestaan
En zin om na het werk mekaar lekker te pijpen ergens op parking emelgwm of izegem ofzo of iemand die in de regoi kan ontvangen  
17 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
17 dagen
Homework 43 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Homework gebruikt worden
Ik werk van thuis uit en heb meeting om 11h Wie wilt me komen gebruiken  
18 dagen
Lulu 33 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik lekker pijpen ?
Welke gladgeschoren pik wil verwent worden door 32m ? Zelf hoef ik geen genot te ervaren. Ik pijp je hier op mijn werk en als je klaar bent vertrek je terug. Laat snel iets weten ! ( gladgeschoren is een must ! En liefst ook niet ouder dan 40j)  
18 dagen
Biman 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek massage morgen na werk
Is er iemand die mij morgen massage kan geven? Ik verplaats Tss 14 en 16u, ternat-wetteren,,,Droom al een tijdje om een goede massage te krijgen spieren zittzn beetje vast en dan met een happy end... 52/180/95/15 Ik kan jou ook verwennen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10