Zoeken naar vrouwenwelkom

Uw zoekactie voor vrouwenwelkom leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonas 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
Ondanks ik een hetero man ben. Heb ik de fantasie dat ik eens een sletje wil zijn van een sexy vrouw. Wie wilt me eens gebruiken voor haar genot. Wie doet me een haar lingerie aan. Ik wil ook graag eens een plassende vrouw klaar likken. Wie wilt van mij eens een paar uur een sletje maken. Ik weet dit niet makkelijk te vinden is. Wie is er serieus. 2 lesbiche vrouwen die me eens willen gebruiken zijn ook zeer welkom. Leeftijden en afstand maakt niet uit. Hoop er 1 normale Reactie tussen zit. Want ben de grappenmakers en fakers van laatste weken beu  

Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
21 dagen
Het gangbang tea 53 jaar Antwerpen - Bonheiden
Groep mannen zoekt vrouw(en) voor gangbangs
Om (liefst bare) te gangbangen. Wij doen normaal en zijn normaal. Dat vind je hier niet meer. Ervaren neukers en spuiters. Geen bi-toestanden. Zoeken vrouwen om af te neuken in geile ontspannen sfeer.  
22 dagen
Michiel 43 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Zoek niks. Heb een vraagje dames en wie durft eerlijk antwoorden
Voor de duidelijkheid. Ik zoek bij. Heb de hoop opgegeven hier. Want als je als man een adv zet reageert er buiten de fakers niemand en reageer je zelf op een adv dan krijg je geen antwoord. Ik lees vaak over mannen en kinky wensen. Of perverse sex. Me vraag is. En wie durft er eerlijk antwoorden. Is puur nieuwsgierigheid van me. Welke vrouw heeft ook kinky fantasies. En houd van perverse sex. Wie durft haar fantasies eens delen met me via mailen. Of haar ervaringen. Ik vraag het me gewoon eens af. En dames als je reageert. Alles blijft tussen ons. Het is voor mij een stukje laten we zeggen. Een gezellig avondje op me bankje om me mails te lezen en te beantwoorden. Ik hoop er een paar vrouwen zijn die durven mailen en erover willen praten. Ik zou het heel fijn vinden en waarderen  
Jeedee 50 jaar Limburg - Genk
Man voor vrouwgericht contact
Goed uitziende man van net vijftig staat open voor contact met vrouwen of koppels. Zoeken jullie nog een nette verzorgde man voor erbij om de vrouw goed te verwennen, laat wat van je horen en wellicht is er een match. Ik hou van alle normale dingen, geen extremen.  

Man voor vrouwgericht contact
22 dagen
Philippe 49 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
massage+ voor het vrouwtje
Dag mannen. Op zoek naar een cadeautje voor het vrouwke? Wel ik ben Philippe, een verzorgde man, en als passie geef ik in mijn vrije tijd massages aan vrouwen door hen op tantrische wijze te masseren. Een ware energetisch ontlading voor lichaam en geest. Hiervoor heb ik een aparte zenkamer in alle rust & discretie. Hoe ga ik te werk? We starten uiteraard met een babbel, de do & donts. Daarna neemt zij naakt of in lingerie plaats op mijn massagetafel. Daarna streel ik haar lichaam en laat zachtjes warme olie over haar heen vloeien. Vervolgens plaats ik mijn handen op haar lichaam en begin haar zachtjes sensueel aan te raken. Mijn vingertoppen dwalen al eens af…Ik hoor, zie en voel vooral haar opwinding. Haarvgrenzen zijn de mijne.. zij zal genieten en nagenieten... Zet ik de jacuzzi ook aan?Speciale wensen/fantasieën/scenario's zijn bespreekbaar. Tot binnenkort...? Philippe  
Jochem 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Zoek een openminded vrouw. Kinky
Wat ik zoek is niet makkelijk. Ik ben een hetero man. Getrouwd. Maar sinds een tijdje merk ik dat ik geil word van het aandoen van lingerie. Is er een vrouw die me eens lingerie aandoet en dan behandeld als haar sletje. Wie wilt mij eens gebruiken als haar sletje. Bestaat een vrouw die hierop kikt. Die mij een anaal wilt neuken. Reageer dan. Ik zoek al zo lang. Leeftijd en afstand speelt geen rol. Ok is een droom van me om eens door twee lesbische vrouwen gebruikt te worden. Wie maakt me wens eens waar. Al is het maar eenmalig. Want mischien vind ik het na een keer niet leuk. Is er wel klik kan het vaker. Heb weinig taboes. Wil ook graag eens ondergeplast worden.  

Zoek een openminded vrouw. Kinky
22 dagen
Het gangbang tea 53 jaar Antwerpen - Mechelen
Groep mannen zoekt vrouwene om te gangbangen
Wij zijn een groep van betrouwbare mannen die vrouwen zoeken om bare te gangbangen. Wij doen normaal en zijn normaal. Wij bellen met mekeaar om af te spreken en zijn altijd heet en gereed :-) Wie is er hier nog normaal en heeft zin in een avondje neuken? Wij verplaatsen onbeperkt en zijn kenners van de sexcinema's.  
22 dagen
Felix 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jonge man zoekt koppel
24 jarige man hier, 1m83, blond, sportief, goed geschapen. Op zoek naar een koppel. Ik fantaseer al een tijdje van een mmv trio (geen bi). Kan zeker op langere termijn als speelvrienden. Dit mag van soft tot ruig gaan, sta voor alles open. Hou ook van rijpere vrouwen dus leeftijd doet er zeker niet toe. Dit mag wijde regio Gent zijn. Fotos kunnen we uitwisselen via mail.  
Jan 25 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke 0465581678
Geil verzetje
Hallo ik ben man van 25j oud opzoek naar leuk contact met vrouwen of koppels ben opminded . contact via Whatsapp. Groetjes  

Geil verzetje
23 dagen
Haar minnaar 54 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel?  
  1   2   3   4   5   6   7