Zoeken naar vrijdag

Uw zoekactie voor vrijdag leverde 23 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vertegenwoordige 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vertegenwoordiger - Rolplay
Ik ben op zoek naar dame die me in de week na 17u ennop Vrijdag na 15u kan ontvangen . Je wil verbouwen aan je woning en ik help je verder en dit kan ontaarden van masturberen to neuken alles is mogelijk op uw vraag en met discretie en hygiëne als voornaamste voorwaarde . Dit om op regelmatige basis te doen. Ik ben singel 47 j en werkzaam te Deerlijk en woonachtig te Gulllegem . Doe u voorstel , liefst zonder financiële bedoelingen .  

Vertegenwoordiger - Rolplay
26 dagen
Kris 52 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Welke dame is nu komende vrijdag ook dagje vrij en wenst eens te genieten van een sensuele massage alsook een luisterend oor?.Dit is niet leeftijds gebonden en voller geen probleem.Dit in de regio west Vlaanderen , ikzelf 1,85 groot en sportief gebouwd.  
27 dagen
Erik 50 jaar Antwerpen - Aartselaar
Sauna gezelschap
Slanke verzorgde man wil graag naar de openbare sauna Saunatopia in Edegem, maar niet alleen en dus zoek ik gezelschap om overdag in de week dit eens te doen. Voorstel: vrijdag 19 april. Trefwoorden: intiem geschoren, goed geschapen, hygiene, gezonde BMI. Hou van: sauna en massage. Foto's uitwisselen kan voor mij na een eerste leuke email.  
  1   2   3