Zoeken naar vraag

Uw zoekactie voor vraag leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ivo 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Iemand zin regio Leuven? Ik verplaats
Wie in het Leuvense kan er ontvangen? Ik ben een knappe jonge veertiger (bi), en heb zin om te pijpen, gepijpt worden, 69, eventueel neuken. Hygiéne belangrijk, soa vrij. Vraag hetzelfde.  

Iemand zin regio Leuven? Ik verplaats
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor in het verlengde weekend iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en belangrijk: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
10 dagen
Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij komen geilen
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
12 dagen
Nylontrafje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Geilen op nylonvoetjes
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes. Ik draag altijd nylons en damesschoentjes met open teen. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Jij kan mijn voetjes bewonderen,bespelen, verwennen terwijl jij met jou pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mijn nylonvoetjes verwent. Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af. Andere suggesties zeker ook welkom hoor.  
funlover 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je good looking hetero die soms wat anders wil? Lees...
Ben je behaarde sportieve hetero die het voelt kriebelen? Lees... Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereis  

Ben je good looking hetero die soms wat anders wil? Lees...
12 dagen
Thor 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Eerst seks ervaring gezocht met een jongen .
Beste jongens, Ik ben Thor 22 jaar, Morgen, woensdagnamiddag zou ik graag eens mijn eerste Bi ervaring willen beleven. Naar zeer lang te hebben getwijfeld,ben ik er echt klaar voor . Mijn eenig ervaring in seks is zoals iedere jongen , veel met zichzelf bezig zijn (mastruberen) en op mijn 19de eens met een meisje wat gespeeld maar nog niet geneukt . Dus ik zoek een jongen zeker niet ouder dan 24 jaar, Om samen met mij te ontdekken en te proeven van lekker seks met het zelfde geslacht . Ik kan enkel morgen ontvangen op mijn kot in Leuven. Voor de veiligheid en de eerlijkheid vraag ik wel jullie leeftijd en je ervaring bij het antwoordt te melden . Nee ik zoek niet een jongen met een grote penis niemand is gelijk . De mijne is ook maar 16x3. Dus denk goed na voor je stuurt . Anders staat de prullenbak open .  
13 dagen
massage 58 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Bi massage
Bi kerel, geeft verzorgde massage aan mannen of koppels die overdag (soms ook in de avond ) kunnen ontvangen in een geografische cirkel rond Moerbeke. heerlijke olie en handen beschikbaar die u een fijn uur zullen doen beleven. niets voor niets dus bescheiden verplaatsingkost om fake afspraken te voorkomen. meer informatie te bekomen na een normaal antwoord/vraag op deze advertentie !  
Sloeber 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang man
Ik kan de hele week ontvangen in kortrijk in de voor middag, ik zuig je lul lik je kont, lik aan je ballen, slik jou zaad, ik zoen en kus graag, kan iedere dag ontvangen,graag proper gewassen man, vooral pik en kont, ik laat mij neuken als je zin heb, ik heb poppers, graag reactie met stats, niet te oud aub ik heb diepe gespoeld kontje, bij vraag kan ik foto's sturen van wat in mijn broek zit, ik ben altijd geil  

Ik ontvang man
Joke 50 jaar Limburg - Kortessem
Fantasy waarmaken
Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Fantasy waarmaken
20 dagen
Peter 47 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Sta megageil
Mensen uit de buurt die ook pokkegeil zijn. Heb mijn string aan en zit wat met mezelf te spelen. Veel kan niets moet , hygiene en discretie gevraagd. Heb je vraag of zin contacteer me dan snel :)  
  1   2   3   4   5