Zoeken naar voor vrijdag

Uw zoekactie voor voor vrijdag leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Huisvrouwtje 42 jaar Antwerpen - Olen
Lekker geil huisvrouwtje
Ik ben een geil huisvrouwtje van 43 die vandaag tot vrijdagnacht ontvangt. Extreme zaken laat ik aan me voorbijgaan. Neuken doe ik met condoom, pijpen kan zonder. Mijn doel is om vooral jou te verwennen en te laten genieten. Maar ik wordt ook graag verwend. Voor vrijblijvende info of prijzen, mail me. Misschien tot later.  
Geile meid 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke cardate gezocht
Welke mannen zijn nog op deze natte vrijdag op zoek naar een leuke Cardate? Speelse , geile meid zoekt nog een leuke date voor het weekend in te zetten.. tot straks ?  

Leuke cardate gezocht
22 dagen
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een gewone date met een vrouw op 5 juli tss14 en 17uur
Ik ben een sportieve vijftiger, goed opgevoed en normaal gebouwd. Ik zoek voor aankomende vrijdag tss 14 en 17uur een leuke dame. Ik heb geen voorkeuren. Iedereen is welkom. We spreken af in De Alkoof in Schilde. Gewoon een uurtje ontspannende sex. Heeft u spelletjes waar we mee kunnen spelen,leuk. Natuurlijk staat daar een vergoeding tegenover. De vergoeding is hoger indien u ook van anale sex houdt.  
23 dagen
Man 31 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Wie wil deze vrijdagavond afspreken?
Deze vrijdag op zaterdag verblijf ik op hotel in Brussel. Wie (dame of koppel) wil vrijdagavond langskomen voor een leuk afspraakje? Intiem steeds met condoom. Graag een reactie met een foto en een concreet voorstel (inclusief de gewenste financiële vergoeding). Mijn foto ontvangen jullie dan ook. Mijn stats: 1m80, slank, donkerbruin haar. Hopelijk tot snel.  
29 dagen
MFR 30 jaar Limburg - HASSELT
Massage-Friday - 200 eu
Massage-Friday, geef toe... Dat uw vrijdag op deze manier toch ietsje leuker klinkt? Wel laten we er samen een leuk moment van maken. Ikzelf ben een verzorgde jongeman van 30 jaar, normaal gebouwd en een niet roker. Ik wil u graag een massage geven, welke heel onschuldig begint overgaand in een tease spel voor jou en mij waarbij jij het gewoon laat gebeuren. Een moment even alles loslaten en doen wat goed voelt :) Ik betaal 200 euro voor uw tijd en de hotelkosten. Ik verplaats me naar Hasselt ofwel Geel-Kasterlee en alles ertussen kan ook :) interesse? Graag reactie met een korte intro en foto aub. Tot snel?