Zoeken naar voor dames

Uw zoekactie voor voor dames leverde 9 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Cdsissy 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben een man dat het leuk vindt om sexy lingerie en dames kleding te dragen
Ik ben opzoek naar een leuke man die me wil gebruiken als zijn sletje. Ikzelf hou ervan om mij sexy te kleden heb wel geen make-up of pruikje en kan niet ontvangen.  

Ik ben een man dat het leuk vindt om sexy lingerie en dames kleding te dragen
Cd julie 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Cd Julie wandelt terug
Hallo, vanaf morgen.zal ik terug gaan wandelen in een bos, bezienswaardigheid of natuurreservaat. Onder mijn t shirt en trainingsbroek draag ik nylons (stay ups of jarretelles) string en bh met nepborsten. Op een rustig plaatsje of aan een bankje kunnen mijn schoenen even uitgedaan worden zodat mijn nylonvoetjes mooi zichtbaar zijn. Heb eventueel ook damessandaaltjes mee voor op zeer rustige plaatsen. Wie wandelt er mee? Tijdens de kleine wandeling mag je mij ongeremt overal bekijken, betasten,voelen, jou pik tonen,...op een rustig plaatsje kan mijn broek ook even naar beneden om mijn string, billetjes en kousen te bekijken. Na de wandeling, bij klik, kan je mee naar mijn huis om verder te spelen. Klaarkomen doe je op mijn gezichtje. Op aanvraag draag ik ook een buttplug en ben ik neukbaar met condoom. Stel je deftig voor en ik geef je het uur en de waar ik ga wandelen. Wandelingen op maandag, dinsdag en vrijdag in de voormiddag of namiddag. Zusjes zeker welkom. Groetjes  
14 dagen
Cd Hilde 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Vast zusje of sexvriend gezocht
Hallo, ben cd Hilde die ook verzot is op het dragen van sexy dameslingerie, nylons en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat/zusje waarbij ik wekelijks zijn/haar zaad mag ontvangen. Nadien wordt het zaad uit mijn mondje en gezichtje opgevangen in mijn damesslipje en verder de hele dag gedragen. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn/haar pik/clitje ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook cd s trafjes t girls,...zeker welkom  
15 dagen
Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij komen geilen
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
Cdsissy 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik hou ervan om dames lingerie en kleding te dragen
Ben opzoek naar leuke man of idem om samen te spelen. Ikzelf kan niet ontvangen  

Ik hou ervan om dames lingerie en kleding te dragen
17 dagen
Nylontrafje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Geilen op nylonvoetjes
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes. Ik draag altijd nylons en damesschoentjes met open teen. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Jij kan mijn voetjes bewonderen,bespelen, verwennen terwijl jij met jou pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mijn nylonvoetjes verwent. Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af. Andere suggesties zeker ook welkom.  
CD man 59 jaar Antwerpen - Mechelen
CD man zoekt CD man of koppel
Hi soulmate Omwille dat dames zich minder aangetrokken voelen tot mannen in nylon en latex. Hier mijn vraag. Is er een man die zich amuseert met zich sexy te kleden. Pruik kan. Make-up liever niet. Glad waar het hoort en behoorlijk kinky, versa ingesteld. Ik ben slank en sporty met uitgebreide garderobe. Jij hebt een gezond bmi. Regelmatig vrij. Leeftijd geen belang. Hygiënisch. Ervaren. Reageer MET foto. Ikzelf heb e populair fetlife profiel. Dames en koppels ook welkom. We bouwen iets op voor meerdere keren. 59 174 69 17 . safe, gezond, discreet. We delen vooraf de likes, en dat zijn er wel wat. Ik kan (nog) niet ontvangen. Hotel is mogelijk.  

CD man zoekt CD man of koppel
28 dagen
Cd Julie 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Cd julie gaat terug op stap
Hallo, vanaf morgen.zal ik terug gaan wandelen in een bos, bezienswaardigheid of natuurreservaat. Onder mijn t shirt en trainingsbroek draag ik nylons (stay ups of jarretelles) string en bh met nepborsten. Op een rustig plaatsje of aan een bankje kunnen mijn schoenen even uitgedaan worden zodat mijn nylonvoetjes mooi zichtbaar zijn. Heb eventueel ook damessandaaltjes mee voor op zeer rustige plaatsen. Wie wandelt er mee? Tijdens de kleine wandeling mag je mij ongeremt overal bekijken, betasten,voelen, jou pik tonen,...op een rustig plaatsje kan mijn broek ook even naar beneden om mijn string, billetjes en kousen te bekijken. Na de wandeling, bij klik, kan je mee naar mijn huis om verder te spelen. Klaarkomen doe je op mijn gezichtje. Op aanvraag draag ik ook een buttplug en ben ik neukbaar met condoom. Stel je deftig voor en ik geef je het uur en de locatie waar ik ga wandelen. Wandelingen op maandag, dinsdag en vrijdag in de voormiddag of namiddag. Zusjes zeker welkom. Groetjes