Zoeken naar volop genieten van elkaar

Uw zoekactie voor volop genieten van elkaar leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lekker stelletje 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Thuisdate deze avond
Wij zijn een verzorgd , leuk stelletje , vrouwtje is bi. We zijn voor deze avond nog op zoek naar ander leuk stelletje(s) die hier bij ons thuis lekker mee komen genieten. Jacuzzi en andere bubbels staan klaar.  

Thuisdate deze avond
Ronny 61 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Genieten van en met elkaar
We zijn een iets ouder stel (zestigers), maar nog zeer goed geconserveerd. We zoeken een gelijkaardig stel om te genieten en om te laten genieten. Liefst uit de regio Leuven - Mechelen. Gelieve te reageren met een fotootje (moet niet herkenbaar). In de mate van het mogelijke, zullen we zeker antwoorden. We zijn heel erg benieuuwd naar de reactie die we mogen ontvangen. Dit is een eerlijke advertentie. J & R  
koppel x 48 jaar Antwerpen - Mechelen
vrijdagavond 8/12
Hello, wij een aantrekkelijk klassevol koppel met alle savoir vivre maar ook en vooral joie de vivre zoekt voor (enkel) vrijdagavond idem voor een opwindende avond..wij zijn beide slank, verzorgd, sportief, hoger opgeleid en levenslustig. Op erovlak hebben we weinig taboes (zij is bi, hij soft bi in the game)..wij houden van een kinky sfeertje en zoeken in de eerste plaats doeners (vrienden hebben we genoeg). Bubbeltje, ero gezelschapspel en dan genieten met vier. Wij kunnen ontvangen en/of verplaatsen..Graag reactie met duidelijke foto en als jullie daadwerkelijk vrijdag wensen te daten xxx  

vrijdagavond 8/12
Koppel 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Gewoon genieten..
Hallo, we zijn een gewoon koppeltje die graag eens wil uitvoeren waar we al lang over praten, nl een spannende avond met een gelijkgestemd koppeltje. We zijn mid-veertigers en heel verzorgd. Helaas kunnen we niet ontvangen maar misschien zijn we wel welkom bij iemand van jullie. we zijn echt niet op zoek naar marginale toestanden maar een avondje waar veel kan en mag. Groetjes, Wij  
lekker stelletje 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
leuk feestje zaterdagavond 09/12
We zijn een verzorgd en lekker stel, vrouwtje is bi. Zoeken voor zaterdagavond 09/12 nog 1 of twee leuke stelletjes die hier thuis lekker mee komen genieten op ons thuisfeestje. Jacuzzi en andere bubbels staan klaar.  

leuk feestje zaterdagavond 09/12
Baw 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Met zijn allen genieten xx
Hallo wij openminded verzorgde goed uitziende dertigers, fwb, zoeken gelijkgezinden om hete momenten te beleven. Wij kunnen al op korte termijn afspreken. Bij juiste klik ook regelmatig mogelijk. Liefst contact via WhatsApp bij interesse xx  

Met zijn allen genieten xx
Els en Steven 47 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Parkhotel
Wij overnachten vanavond in Waregem. Parkhotel. Wie komt af? Wij zullen in de bar zitten , Els zal een witte bloes en zwart rokje aanhebben. Slip en bhloos. Steven een rood hemd . Mail of ons en wie weet liggen we strak te genieten. Els is bi.  

Parkhotel
Toeristen 53 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Koppel voor vanavond
Vanaf 20.30 uur wensen we een koppel te ontvangen, we zijn gewone mensen, geen rokers, een glaasje teasen in sexy outfit, houden van tongzoenen, strelen, lekker met zijn viertjes, kortom samen genieten met respect en hygiene, laat gegevens achter voor snel contact, dames bellen om fake uit te sluiten, wij ontvangen!  

Koppel voor vanavond
Wij 28 jaar Antwerpen - Dessel
Leuk koppel gezocht
Leuk jong koppel (M28 90kg 1,9m 15cm, V25 165cm D-cup) is op zoek naar een stel om samen een namiddag of avond uitgebreid te genieten van mekaar. Beide zijn we geen fitjessmodellen, dit verwachten we ook niet van jullie. De gewone maten met net dat ietsje meer dus. Hygiëne en discretie stellen we erg op prijs. Wij zelf hebben nog geen ervaring met een ander koppel. De dame wil graag VV contact ontdekken. Graag willen we het ook veilig doen (met condoom). Denken jullie dat koppel te zijn,zeker een berichtje sturen met wat uitleg (liefst meer dan 1 zin) over jullie. Een foto is steeds leuk. Groetjes en misschien tot snel!  
Wij 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke tijden gezocht
Wij zijn een koppel van V29 bi en M33 hetero en we zijn op zoek naar gelijkgestemde zielen. Wat zoeken wij? Een leuk, verzorgd koppel dat weet wat genieten is. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang maar discretie, hygiëne en respect zijn dat des te meer! Wij hebben de voorbij jaren wel wat ervaring in het wereldje opgedaan en daten onder het motto: niets moet, heel veel kan! Graag geven wij de voorkeur aan koppels die op langere termijn contact willen, eendagsvliegen zijn niet aan ons besteed. Interesse gewekt? Stuur dan zeker een mailtje om jullie voor te stellen, bij voorkeur met een foto (mag onherkenbaar), en wie weet waar het ons brengt… alle reacties met meer dan 2 zinnen worden beantwoord. Vrouwen alleen ook zeker welkom. Mannen alleen, doe geen moeite.  
  1   2   3   4