Zoeken naar volop genieten van elkaar

Uw zoekactie voor volop genieten van elkaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bigast 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekker genieten
Hoihoi , ben bi van 50met wat pijpervaring en enkele neukervaringen. Cumlover , intiem kaal ,.. Op zoek naar meer lekkere ervaringen , op regelmatige basis kan . Meerdere ook mogelijk. Iemand nu zin?  
Yvan 60 jaar Limburg - Alken
Mannenclub: ontmoetingsplaats gezocht in zuid Limburg
Bedankt voor de vele reacties voor deelname aan de mannenclub. De geïnteresseerden die een goede omschrijving van zichzelf en hun wensen doorgestuurd hebben, heb ik opgeslaan en zullen eens uitgenodigd worden. Probleem: ik heb nog steeds geen ontmoetingsplaats!! Daarom deze warme oproep: WIE KAN EEN GROEPJE VAN +/- 4 MANNEN ONTVANGEN IN ZUID LIMBURG OM SAMEN VAN ELKAAR TE GENIETEN EN LEKKER TE SEXEN!! Alles gebeurt veilig, discreet en respectvol. Eventuele kosten kunnen gedeeld worden. Graag noteren welke dagen en uren dit mogelijk is en natuurlijk ook de plaats. Ik ben benieuwd...  
Gloryhole suck 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Tim 40 jaar Vlaams-Brabant - Wemmel
Je hebt discrete plek?
Blijkbaar zoek ik speld in een hooiberg… Je bent max 45j Je kan in de ochtend om 6u30 of overdag ontvangen Je hebt een plekje in regio Ternat, Bijgaarden, Zellik, Strombeek, Vilvoorde, Machelen. Of vlakbij E40 Ternat naar Merelbeke of E17 tot Waregem. Vaste maat die makkelijk en regelmatig kan. Enkel antwoorden als je voldoet aan alles, geen zin te proberen. Gewoon elkaar ontdekken en laten genieten. We weten toch van elkaar dat we graag spuiten en het is leuker elkaar te laten genieten dan zelf te spelen 😅elkaar pijpen en neuken.  
soft 72 jaar Antwerpen - Lier
soft en fair
Ben reeds heel lang op zoek naar een verzorgde man van ongeveer mijn leeftijd voor vriendschap sauna een goed gesprek tederheid en zoveel meer, samen genieten eerlijk en respectvol, wie durft reageren op deze ernstige oproep .Ben heel verzorgd 171 attent ,en ontvangen is geen probleem.Geen fakers of spotters blijf weg  
Lieve vriend 61 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Samen gans naakt kort bij elkaar met dit weertje...
Hallo lieverd X Nu samen gans naakt kort bij elkaar in bed met dit weertje en zo zacht genieten....De gedachte hier aan geeft me zin-verlangen net als bij jou ook misschien.... Groetjes,liefs XX Alex.  
Genieter 54 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Seksgroepje
Graag zou ik een seks groepje oprichten of bij bestaand hier aan deelnemen. Onze gezamenlijke passie bloot genieten. Dit kan voor de 1 een pijpbeurt geven of krijgen zijn voor de ander neuken of een trio. Wie herkent zich hierin? vijftiger, bi-verlangend, gebonden maar behoefte aan anders of meer. Graag bloot ontmoeten en ongedwongen met respect voor elkaar heerlijk (soft) seksen. Het zou leuk zijn als wij met 4 a 5 personen waren. Dat er iemand kan ontvangen of dat we een kamer huren. Eventueel met een stukje bdsm erbij of tv of sissy erbij. Ik sta er open in en ben altijd in om bij te leren of nieuwe dingen te proberen. Ik zoek mensen met deze zelfde instelling. Zou gaan om ontmoetingen in de week tijdens kantooruren. Ik kan zelf helaas niet ontvangen, maar gezamenlijk een kamer huren zou een optie kunnen zijn. Wie met dezelfde open instelling zou hier ook aan willen deelnemen?  
Sam 51 jaar Limburg - Hechtel
Zoek fijn bi contact
Zoek gelijkgestelde toffe gast om samen op regelmatige basis te genieten van softsex ; ben sportieve slanke man van 51jr discreet verzorgd wederzijds respect. Kan me regelmatig verplaatsen soms overdag soms s avonds. Als de klik er is kunnen we regelmatig afspreken… samen naakt genieten, elkaar verwennen, daar hou ik van… wie heeft interesse?  

Zoek fijn bi contact
Steve 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Wie wil safe gepijpt worden?
Moeilijk te vinden hier, maar toch... Ik pijp zeer graag en goed, maar wel enkel met condoom. Is er hier iemand die mij vandaag over de middag wil ontvangen, liefst in de ruime regio rond Gent? Je mag volledig passief blijven, gewoon genieten van mijn skills en het condoom volspuiten. Ik ga begerig op mijn knietjes en kijk je verlangend aan terwijl je klaarkomt... Reageer met je stats en laat ook effe weten waar je kan ontvangen. Ik hoop dat ik vanmiddag toch ergens terecht kan want de goesting is groot...  
Frank 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek en top/versa voor duo, trio... Ontv maandag om 14uur
188 92 16 versa. Tongen strelen rukken pijpen en.... Discretie en hygiëne. Om 14u stipt Genieten van elkaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10