Zoeken naar vlot

Uw zoekactie voor vlot leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Willem 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
mentor gezocht
Een ongewone advertentie: Ik ben een 31 jarige man en heb nog nooit een relatie gehad. Ik zie er niet al te afschuwelijk uit, gewoon gemiddeld. Vooral verlegen en niet zo vlot met vrouwen. Ik zoek een mentor die me vrouwen beter laat begrijpen. En wie snapt vrouwen beter dan een vrouw zelf? Wie wil me helpen om een man te worden die wel weet hoe met vrouwen om te gaan?  
Knappe xl fwb 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin
Met de lente in het land scheert het libido hoge toppen hier :) Daarom op zoek naar een gelijkgestemde, goed uitziende dame met gelijkaardig libido om - mits klik - op regelmatige basis discreet en ongeremd tussen de lakens te duiken.. Wie ben ik? Knappe dertiger, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief, groot geschapen.. Kennismaken? :)  

Knappe, sportieve XL tijger zkt discrete, knappe tijgerin
28 dagen
Louis 55 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Zoek een dame voor gezelligheid
Deze sprankelende persoonlijkheid zoekt een dame waar ik een goed gesprek over diverse onderwerpen mee kan voeren. Zij rookt niet, heeft een girl-next-door karakter, vlot en nieuwsgierig van aanleg. Spontaan en intelligent zijn een must, niet te vergeten een gezonde dosis humor en tegen een plagerijtje kan. Zodat gek doen en serieus elkaar mogen afwisselen. Zodat we heerlijk de realiteit samen kunnen ontduiken en genieten van elkaar. Sta open voor veel voorstellen, een foto is een pré, kan niet wachten op jullie reacties. Groet Louis  
28 dagen
Ikke 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Lekker mollig!!!
Ben man verzorgd type en zoek een vrouw die lekker mollig is...leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit en 60+ mag ook reageren. Ik kan zelf ontvangen maar mij ook vlot verplaatsen.  
Fun vandaag 27 jaar Antwerpen - Duffel
Fun today or FWB
Dag dames, zijn jullie net als mij op zoek naar wat toffe momenten/afspraakjes zonder een vaste relatie aan te gaan? Hit me up! Ikzelf kom uit een lange relatie waarvan ik nu bij mezelf merk dat ik weer nood heb aan wat meer dan het internet en mijn eigen hand... Ben dus niet op zoek naar iets vast maar een leuke fwb is zeker welkom! Leuke/stoute gesprekken zeker ook welkom... zelf ben ik 1m90, normaal gebouwd, hoger opgeleid, vlot in de omgang en best open minded. Ook zeker niet onknap maar een facepic kan later volgen. Dames van alle leeftijden welkom (vind het best spannend om te zien welke reacties ik ga krijgen) maar wel 18+! Hopelijk tot snel, geile groetjes  

Fun today or FWB
peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heet moment
Welke dame heeft nood aan een ontspannend-stout momentje? Ik begin graag met je te leren kennen en elkaar op het gemak stellen, eventueel massage, en daarna zien we wel ;) Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Dames van leeftijden en maten zijn welkom, zolang je maar verzorgd en positief bent. Ik ben zelf 41 jaar, sportief, niet roker, vlot en discreet. Interesse? Stuur mij!  

Heet moment
29 dagen
Mike 43 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Zoek GEEN fotomodel
Hey daar, Heb jij maat 38 en het ideaalbeeld van jezelf, dan is deze advertentie NIET voor jou. Ben op zoek naar een dame zonder ideale maten of looks maar met leuk karakter. Leeftijd of uiterlijk heeft absoluut geen belang, je karakter en verzorging uiteraard wel. Heb jij zin in wat spannends? Laat maar weten, we maken het leuk. Zelf 44 jaar, vlot, sportief en charmant. Hopelijk tot binnenkort! Grt, Mike  
Peter 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Momentje?
Welke dame heeft nood aan een ontspannend-stout momentje? Ik begin graag met je te leren kennen en elkaar op het gemak stellen, eventueel massage, en daarna zien we wel ;) Hygiëne en discretie geboden en gevraagd. Dames van leeftijden en maten zijn welkom, zolang je maar verzorgd en positief bent. Ik ben zelf 41 jaar, sportief, niet roker, vlot en discreet. Interesse? Stuur mij dan zeker een bericht!  

Momentje?
  1   2   3   4   5   6   7   8