Zoeken naar vl*

Uw zoekactie voor vl* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Wie kan ontvangen voor een pot koffie
Samen naakt koffie drinken en dan Samen lekker van elkaar genieten Straks om 9.30 Stuur vlug terug .  
Slikker 67 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek vlotte jongere donor
die regelmatig een flinke dosis komt lossen zodat het mondje vol kan geslikt worden. Liefst in hetero relatie omwille van de veiligheid. Kan ook buiten...  
Bobo 42 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
Vluggertje
Ik rij straks van oostakker naar zulte waar kan ik stoppen voor een ruk en pijp beurt?  
Ben 57 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Voor tof moment
Ik ben van Linter 57j 175gr 75kg. Zoek iemand om een toffe, geile soft avond mee te hebben, geen vluggertjes en geen geneuk, ja mag altijd een andere voorstellen doen. Reageren met foto of profiel en stats. Aub. Geen stats en facepic = geen reactie Ik wacht op je berichtje.  

Voor tof moment
Paul 63 jaar Antwerpen - Lille
Pijpen
Iemand die nu vlug voor 9.30u in Poederlee kan zijn om zich leeg te laten pijpen en dan terug weg.....heb nood aan sperma. Ben slank en verzorgd.  
sletje 48 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
sletje zoekt senior top
Geil gewillig sletje (48/180/61) zoekt senior top die ontvangt. Ben bruikbaar voor likken, pijpen, mij neuken. … Meer info per e-mail. Ik verplaats in regio Vl-Brabant.  

sletje zoekt senior top
Max 25 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie ontvangt?
Ik ben op zoek naar een vaste fuckbuddy die kan ontvangen in West- of Oost-Vlaanderen. Belangrijkste vereisten zijn SOA-vrij, hygienisch, verzorgd en jonger dan 40 zijn. Verder sta ik voor veel open. Mijn stats zijn 165 - 65 - 17. Stuur bij voorkeur ook even een foto mee ;)  

Wie ontvangt?
HornyNU 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date onderweg Brussel - Gent
Ik 43 176 82 17 Zoek vluggertje onderweg van Brussel naar Gent zo meteen Liefst met jongere bi top  
Strak kontje 42 jaar Antwerpen - Wijnegem
Ik Zoek een oudere top
Ik zoek een oudere man die kan ontvangen regio antwerpen en die ook een vaste sex vriend wil. Jij liefst top 65+ en groot geschapen en onbesneden maar andere mogen ook reageren. Liefst voor regelmatig voor een vaste sex relatie. Ik ga vlot uit de kleren en laat mij graag betasten. Ik pijp graag en wil ook geneukt worden maar wel enkel safe.  

Ik Zoek een oudere top
Vast Pijpcontact 45 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Zin om regelmatig lekker leeggepijpt te worden ?
Hoi, Ik ben een 45 jarige bicurious bottem, in vaste relatie met een vrouw en heb al een tijdje het verlangen om een man al pijpend te doen klaarkomen. Stiekem oefen ik met een dildo om te proberen een pik tot diep in mn jkeel te kunnen laten glijden. Ik zoek een vast contact, liefst een hetero of top bi, leeftijd tussen 18 en 70 jaar, die erg kan genieten van een pijpbeurt en bij klik ook van klaarkomen in de mond. Hygiëne en discretie heel belangrijk. Kan me makkelijk verplaatsen in oost en west-vl. Kan niet ontvangen. Geen fake.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10