Zoeken naar vi*

Uw zoekactie voor vi* leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Wie kan en wil me nog ergens in de nabije omgeving gebruiken voor al z'n lusten op bot te vieren? Hou er van me deep-throat te laten keelneuken, m'n bek en/of hoerensmoel vol laten spuiten met dikke witte kleverige spermaslierten, als pispaaltje /- potje van kop tot teen bezeken te worden incl rechtstreeks in m'n bek, enz... Ook in voor publieke vernedering, hardhandig sexueel ge-/misbruik, bondage, spreidstangen, klemmen, kaarsvet enz... Kick enorm op extreem perverse (s) experimentjes, urenlange ongeremde/taboeloze gang-bang en/of brutale groepsverkrachting te moeten ondergaan!! Mail me waar ik langs moet komen of vraag me waar ik ben en ik stuur je link om gedurende maximum één uur mijn exacte live locatie in real-time met je te delen in Google Maps! Traceer me, volg me, pak me..... Jij bent de jager/het roofdier, ik je hulpe-/weerloze en extreem gewillige prooi kortom jouw NEUKVLEES!! Ik vertrek NU(=3u45) en blijf als schaars gekleed straathoertje/sto  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Ik zoek een onderdanige vrouw die puur virtueel contact wilt. Die opdrachten via mail ( en later eventueel andere kanalen) wil uitvoeren en hierover terug rapporteert.  
Leidende hand 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt slavin
Je hebt het als vrouw moeilijk om je mannetje te staan in deze crazy wereld. Je hebt graag dat iemand je bij de hand neemt en begeleidt bij alles wat je doet? Je krijgt graag advies over de meeste dagelijks kwesties (voeding/kleding/verplaasting/gedrag/...)? Je hebt nood aan een luisterend oor? Ik bied je dit en veel meer op virtuele basis. Dagelijks contact via mail is mogelijk. In ruil voor mijn diensten voer jij zonder morren mijn opdrachten uit. Contact blijft vooral beperkt tot het virtuele, irl-contacten kunnen eerder sporadisch. Mijn privacy is belangrijk, daarom bied ik je evenveel privacy.  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 79kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
fistbottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruïneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
David 52 jaar Antwerpen - Turnhout
Pee voyeur zoekt
Ik ben een nette gebonden dominante man die discreet op zoek is naar een onderdanige volle of dikke vrouw die het opwindend vindt om schaamteloos te moeten plassen. Dit kan echt overal zijn, maar het liefst in RDV hotel zonder enige schaamte Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Respect en hygiëne zijn een must Duidelijke afspraken wat je wel en niet wil. Ben 1,89 105 kg donker kort haar, 17 x 6 cm kaal en ik heb weinig taboes. Ook als je onzeker of onervaren bent. Ik kick op vrouwen boven de 120 kg. Gewoon een leuke natte tijd beleven, liefst voor vaker  
Dominant 40 jaar Limburg - Alken
Welke onderdanige slanke meid heeft zin?
Hoi. Ik ben al een tijdje op zoek naar een speelse onderdanige slanke meid. Samen jouw grenzen aftasten, kijken wat je kinky en lekker vindt, jouw grenzen verleggen, (s)experimenteren. Heb een een kinky onderdanig kantje, hou je er van om geleid te worden door iemand die weet van aanpakken? Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, groot en verzorgd  

Welke onderdanige slanke meid heeft zin?
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
vanhel 64 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
eerste bdsm-stapjes
als Dominant (66 jaar) wil ik graag mijn eerste stapjes zetten in de bdsm. zonder veel poeha jou (liefst Dame of koppel, desgevallend man alleen +/- mijn leeftijd tot (veel) jonger) na een drankje je edgen op handen en knieën, je immobiliseren met zachte materialen, beetje pijnigen, beetje je "rust verstoren" en je licht naar mijn hand zetten. en dan steeds wat verder gaan, niet te vlug, niet te traag, zolang het ons maar een goed gevoel geeft. en ik de bovenhand houdt! eerder lust al is een beetje pijn onvermijdelijk. liefst iemand uit de (wijde) omgeving en zo mogelijk ook voor meermaals. reacties zijn enkel welkom met gedetailleerde opgave van je profiel, zeker je geslacht en leeftijd. iemand die ook eerste stapjes zet als subje zou heerlijk zijn. ben zeer vrouwvriendelijk en heel hygiënisch - verwacht dit ook zeker terug. ook te vinden voor hetero "vanilleseks".  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10