Zoeken naar vi*

Uw zoekactie voor vi* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil in Gent 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sex ciné aan Dampoort?
Ik wil er vandaag naartoe. Ben er nog nooit geweest en wil al lang eens gaan ... Maar is het de moeite?? Liefst zou ik er afspreken met iemand... Ik ben voor veel te vinden, maar fantaseer er vooral al heel lang over om me daar eens te laten neuken (wel geen bare), naakt of in lingerie... 44j m87 88  
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie heeft wat lekkers in de broek voor mijn kontje en meer?
Ik ben zoekende naar een man die mij regelmatig wil neuken en bij voorkeur kan ontvangen. Ik ben voor veel te vinden en hou van zaad. Een man die mij wil opleiden tot zijn lustslet is zeker welkom.Wel enkele voorwaarden: neuken met condoom en respectvol. Ook meerdere mannen kan of een koppel(m-m) Ben 100% bottom. Wie wil afspreken? Enkel mensen die iemand zoeken, geen fakers aub.  
Massage 53 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Massage, beste voor je stuurt lees goed
Hallo. Ik ben morgen voormiddag vrij. Ik heb nog nooit van een man massage gehad. Ik zoek een man die KAN ONTVANGEN om mij een lekker massage van kop tot teen te geven . Na de massage wil ik jou zeer lekker verwennen . Met tepels likken , pijpen , ja gaatje likken , ik ben zeker dat je ervan zal genieten . Tot je lekker je warm zaad spuit waar jou wil Ja ik weet het is moeilijk zo een man te vinden . De massage moet niet lang duren gewoon het gevoel ik kom daar heet van .  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit wil ik regelmatig organiseren!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje
beregeile bi 64 jaar West-Vlaanderen - Wervik
biman
deze 64j biman zou graag eens geneukt worden voor de eerste keer zoek een rijpere top die daar voor te vinden is ik kan mij enkel verplaatsen met openbaar vervoer bus trein wie zie het zitten om mij te ontmaagden ben al gevingerd geweest maar wil nu een lul voelen ben 64 m75 71kg kale 17x4 gezond getest geen fakers aub  
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello!! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
Beveel me 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Beveel me
Zoek dominante vijftigplusser die me beveelt om lingerie van mijn vrouw aan te doen. Die me beveelt om te pijpen. Die me beveelt mijn kontgaatje te laten vullen met plas en zaad. Die…..  
senior 73 jaar Antwerpen - Antwerpen
genieten van pis (plassex)
Ik ben 1,82/85 14/4 en zoek een ervaren leeftijdsgenoot die ook kan genieten van een golden shower. (Geen beginnelingen) Een hygiënische senior die thuis kan ontvangen voor lange pis sessies. Gbs. Intiem geschoren en weinig behaard om maximaal te genieten van de warme straal. Tepelgeil is zeker een pluspunt. Verder genieten van tongen en pistongen. Geen anaal. Iemand die het ook intiem vindt om elkaars plas te delen. Alleen reactie met opgave van stats, woonplaats en ervaring krijgen antwoord.  
Chubbybttm30 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Virgin
Wie wil helpen met deze chubby te ontmaagden ( safe) 30j/ 176cm/91kg Kan niet ontvangen!  
Kusser 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke (jonge) kerel kan goed kussen?
Hey! Ik heb de laatste maanden enkele dates gehad en daarbij viel me op hoe weinig kerels/mannen echt lekker kunnen kussen. Ofwel heb je een betonmolen in je mond, ofwel is volledig je gezicht nat. :-) Ik vroeg me af of er hier kerels waren (vanaf 20 tot max mijn leeftijd) die wel deftig passioneel kunnen kussen. Het hoeft uiteraard niet bij kussen alleen te blijven natuurlijk. Ik ben een single bi, top ingesteld. Ik kan in alle rust en discretie ontvangen en heb respect voor ieders grenzen. Hopende dat er zich een leuke kerel aanbied. :-) Mijn verdere stats zijn 182 cm voor 89 kg. Tot binnenkort?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10