Zoeken naar verzorgd

Uw zoekactie voor verzorgd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke momenten, Quality , MeTime
Wie wil mijn FWB worden? Niet enkel de B maar zéker ook de F. Een leuk contact...af en toe een date of gewoon eens een terrasje,etentje , weekendje, privé zwemmen - zonnen en lekker bijkletsen. Ik ben vrijgezel, verzorgd, hugienisch. Hou van humor, oprechtheid...en natuurlijk van lekkere seks. Niks platvloers...gewoon een leuke vriendin om leuke me-time mee te beleven. heb ik jouw interesse gewekt ?...graag antwoord met foto(zonder foto reageer ik niet). Wie weet tot snel...  

Leuke momenten, Quality , MeTime
vick 54 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB - date
FWB Hoogopgeleide alleenstaande man zoekt naar een toffe spontane stabiele vrouw voor quality time samen. Ik heb ruime vriendenkring waaronder vriendinnen maar daar hou bewust de boot af omdat ik mij momenteel niet meer wil verbinden. Ik mis intieme momenten. Regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt geboden alsook gevraagd. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
service guy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik bef u in uw home office
Terwijl je aan jouw bureau werkt lik ik jouw kutje tot je (één of meerdere keren) klaarkomt (niet eerder = service garantie). In de sofa tijdens uw koffiepauze kan ook natuurlijk. Mijn job is dan klaar en ben ik terug weg (of je zou nog even willen babbelen ...). Verzorgd en hygiënisch. In en rond het Antwerpse ... Stel je je even voor in jouw reactie?  
Genieter 61 jaar Limburg - Tessenderlo
Massage
Hoi,ik ben een verzorgde man sociaal en zacht Ik zou graag eens een massage willen krijgen van een verzorgd vrouwtje Liefst uit de omgeving  

Massage
Trio 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trio lovers
Wij zijn 2 deftige dertigers. Verzorgd, fit en discreet. We zouden het leuk vinden om een toffe dame te vinden, vrij van schaamte, die net zoals ons ervan houdt even alles los te gooien en te genieten. Wij zijn vrij dominant maar altijd zeer respectvol. Jouw leeftijd is van geen tel, wel graag deftig en fit zoals wij. Liefst regio Antwerpen en omstreken. Wij zoeken een locatie en verzekeren absolute discretie.  
Mats 23 jaar Antwerpen - Vorselaar
Jong voor milf
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Alles gaat volgens jou wensen en ik doe dus alles wat jij zegt, jij bent de baas :) Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
Zin in jou! 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hey dames! Op zoek naar een speld in een hooiberg vermoed ik… hoewel niet niet waagt blijft maagd... Ik ben een sportieve jongeman met algemeen goed niveau en op zoek naar een dame boven de 50 met een crush op jongere mannen. Zelf voel ik me hiertoe enorm aangetrokken. De levenservaring, minder last van scrupules, de schoonheid van een geleefd doch verzorgd vrouwenlichaam,… doet me verlangen dit te ontdekken. Gezien het in het dagdagelijkse leven geen evidentie is hiervoor de juiste persoon te vinden, probeer ik maar eens via hier. Hopelijk tot binnenkort! Liefs, Wim  
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10