Zoeken naar vast*

Uw zoekactie voor vast* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit zal ik regelmatig organiseren! Hij denkt trouwens dat er maar 2 man komt, geile surprise!!!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
xxxL 22 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Jong op zoek naar vaste sexbuddy (of daddy)
Hey iedereen, Ben al vrij lang op zoek naar iemand om af en toe eens goed mee te kunnen vrijen. Jammer genoeg niet gemakkelijk om te vinden precies... ben zelf slank, sportief (beetje twink type) en heb een paal van 19x5. Opzoek naar geen allesneuker en iemand discreet en vooral safe. Alle leeftijden welkom, ik geile op wat oudere mannen :) Stel gerust iets voor en wie weet tot binnenkort. Zelf heb ik nog niet veel ervaring, wel al met dildo's ;-)  
Kiekeboe 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukmaatje
Verzorgde goeduitziende slanke discrete man 51/186/85 op zoek naar een vast maatje,geen allesneuker en niet teveel ervaring zoals ik,ouder dan ikzelf heeft geen zin om te reageren. Graag antw met inhoud aub. Grts  

Rukmaatje
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
Harig kontje 40 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Smalle pik gezocht
Ik zoek een man die een smalle penis heeft en me kan ontvangen. Ben mannelijk en behaard dus je moet wel daar van houden. Ik word heel graag geneukt. Zou heel graag een vaste man vinden die me wekelijks eens ontvangt en neukt. Samen onder de douche. Of in de zetel. Of in bad. Mail me gerust met je stats en een foto van je pik. Graag vaste fuck buddy worden  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij 18, 19 of 20 mei overdag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort verkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ook aan uw lul zuigen terwijl je dieper en dieper in mijn keeltje komt kan ook Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Cumdump 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster straks adonis club
Ik ben 1m60 26j 56kg klein schattig cumslet. Ik ga straks naar Adonis Gent en wil mij mijn mondje en keel graag aanbieden en wil meerdere in mn mondje laten spuiten en ook slikken. Je kan me daar vinden op het bed, ik ga er klaarliggen. Als je het prive wilt pak mr vast aan mn handen en neem me mee naar een prive cabine ;) tot straks?.  

Cumdumpster straks adonis club
Bi bot 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 65+ liefst nog niet veel ervaring
Ik zoek een vaste sex vriend en heb het liefst iemand ouder 65+ die kan ontvangen regio antwerpen en die met mij wil experimenteren. Enkel safe sex. Hou van pijpen, tongkussen, geneukt worden, betast worden, dildoos, ik sta voor veel open maar wel enkel safe. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij.  

Zoek oudere top 65+ liefst nog niet veel ervaring
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben een zeer onderdanig slet zonder grenzen wordt graag gedwongen om te pijpen en geneukt te worden en wordt graag vastgebonden daarvoor. Kan niet ontvangen juist verplaatsen. Ben vrij tussen 8 uur smorgens en 17 uur savonds.50 km maximum rond waar ik woon in halle of halle zelf en brussel  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
lovebi 52 jaar Limburg - Genk
Op zoek naar vaste sexmaat...
Ben een 52j bi man uit de buurt van Genk. Ben op zoek naar een vaste sexmaat!! Iemand die net als mij houdt van zachtjes likken en zuigen tot we lekker in mekaars mondje spuiten!! Kan verplaatsen en ontvangen. Reageer liefst met foto van je harde pik aub... Hopelijk tot snel...  

Op zoek naar vaste sexmaat...
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10