Zoeken naar tr*

Uw zoekactie voor tr* leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Adam & Eva 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
morgen vrijdag 29/9 Sauna Katara
Wij zijn een mixed race slank koppel op zoek naar wat extra spanning in onze relatie.(Man 36j, 1m80, 72kg, black; Vrouw 37j, 1m74, 62kg blank) We gaan morgen vrijdag 29/9 een hele namiddag en avond naar Sauna Katara. We kijken graag en worden graag bekeken enkel als er een klik is natuurlijk. Hiervoor zoeken wij een dame of koppel die interesse hebben om eens samen onze stoute slippers aan te trekken. Bij een goeie klik, kan er natuurlijk meer. Goede afspraken, discretie en hygiëne vinden wij uiteraard heel belangrijk. Als deze advertentie je aanspreekt, stuur ons dan een berichtje. Berichten met foto’s hebben onze voorkeur. Wees niet bang als je geen ervaring hebt, wij hebben er voorlopig ook nog geen.Groetjes. Adam en Eva  

morgen vrijdag 29/9 Sauna Katara
gisteren
Spannend Koppel 47 jaar Limburg - Peer
Erotisch Koppel
Spontaan, slank en energiek Limburgs koppel v43/m51, zoekt een slank hetero koppel of vrouw tussen 40 en 60 jaar voor een erotisch treffen voor soft PR. Leuke spontane mensen die eens iets anders willen, op zoek zijn, er leuk en aantrekkelijk uitzien.  
Tof koppel 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
Tof koppel
Wij vijftigers vrouw is transvrouw zoeken koppel voor leuke date antwoord met foto is antwoord terug  

Tof koppel
E en B 45 jaar Zeeland - Goes
Geil trio - kwartet
Hallo geile koppels en/of single man, Wij zijn voor aanstaande zaterdag 30-09 op zoek naar een geil doeners stel of single man die best ver willen gaan. Wij willen graag 1 van onze fantasieen uit laten komen, meer daarover via mail conversatie. Wij zijn E man 52 1.80m lang 80kg 18cm en B vrouw 45 1.78m lang 63kg cup B. beiden intiem geschoren. Wij zoeken mensen die een gezonde BMI hebben, niet dat we vollere mensen niet mogen, maar dit gaat om puur sex genot waarbij het uiterlijk belangrijk is. Wij vragen dan ook om te reageren met een duidelijke foto van lichaam (hoeft niet naakt) en bij de koppels een foto van beiden. Geen foto is geen reactie. Afspreken doen wij enkel bij ons thuis dus kan je niet verplaatsen niet reageren. Wij willen graag een koppel of man die zaterdag uitnodigen rond 22 uur geen andere dag of tijd. Groetjes, E en B  

Geil trio - kwartet
prille 50 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
sauna
wij, een heterokoppel, begin 50 gaan nu maandag naar sauna Molenhoeve. Wie treffen we daar ook en weet wat er verder gebeurd ... Graag een fototje bij interesse.  
Kevin en layla 37 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Koppel zoekt koppel
Hallo lieve mensen, wij zijn een gezond koppel die elkaar graag deelt. Het windt ons op om elkaar met een ander bezig te zien. We zijn dus op zoek naar partnerruil in dezelfde kamer. We hebben ondertussen al enige ervaring met trio (MVV) en met partnerruil. Wij zijn afkomstig van regio kust en 41 (m) en 29 (v) jaar oud. We zoeken dus koppels of een vrouw van ongeveer onze leeftijd. We denken erover na om eventueel een extra man bij te nemen, om haar te verwennen wel te verstaan. Zij is bischierig, hij is hetero. Laar gerust iets weten indien interesse. We zijn in blijde verwachting van de vele berichten.  

Koppel zoekt koppel
Tof koppel 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
Tof koppel
Wij vijftigers vrouw is transvrouw zoeken koppel voor leuke date foto is antwoord  

Tof koppel
Heet koppeltje 32 jaar Limburg - Lanaken
Heet koppel zoekt ander heet koppel.
Wij zijn volgend weekend, 29&30 beschikbaar voor een spontane date met een leuk koppel, mm, vv, mv of trans allemaal welkom. Stuur ons een mail met foto en wie weet komt er een leuke date van! Wij proberen iedereen te antwoorden.  
Kevin41Layla29 37 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Koppel zoekt koppel of vrouw apart
Hallo lieve mensen, wij zijn een gezond koppel die elkaar graag deelt. Het windt ons op om elkaar met een ander bezig te zien. We zijn dus op zoek naar partnerruil in dezelfde kamer. We hebben ondertussen al enige ervaring met trio (MVV) en met partnerruil. Wij zijn afkomstig van regio kust en 41 (m) en 29 (v) jaar oud. We zoeken dus koppels of een vrouw van ongeveer onze leeftijd. We denken erover na om eventueel een extra man bij te nemen, om haar te verwennen wel te verstaan. Maar daar zoeken we wel naar op het gepaste moment. Wie echter nu al een mooi voorstel heeft, mag die doorsturen en wie weet... Zij is bischierig, hij is hetero. Laar gerust iets weten indien interesse. We zijn in blijde verwachting van de vele berichten.  

Koppel zoekt koppel of vrouw apart
11 dagen
MKP 60 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
leuke spannende avonden
Goedenavond . Wij zijn m63 , vr56 en m60 , wij doen aan trio in Lokeren . Graag hadden we eens een ander stel in de buurt gehad terwijl wij trio hebben . Wij trio en jullie kijken en vrijen ook samen en wie weet eindigen we met 5 maar dat is nog geen zekerheid . Groetjes  
  1   2   3