Zoeken naar toffe

Uw zoekactie voor toffe leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Simon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sportieve man zoekt vanavond authetieke dame
Hoi hoi. Zoals de titel al aangeeft had ik vanavond graag afgesproken met een toffe, jonge dame (18-40) die occasioneel erotische (ont)spanning opzoekt. Zelf ben ik uiterst verzorgd, intiem gladgeschoren, relaxt in de omgang en warm qua persoonlijkheid. De date die ik zoek is soft of full. Je krijgt in ruil een flinke zakcent. Kernwoorden zijn: wederzijds respect, vrouwvriendelijkheid en safe seks. Interesse? Stuur een mailtje en wie weet tot straks ;)  
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
Hey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen en Sint-Truiden. Hopelijk tot snel x  
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
ey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen  
Peter 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sugardaddy zoekt studente
Ben jij een toffe studente en heb jij ook zo'n zin? En wil je er een aardige zakcent aan verdienen? Wel, ik ben, zoals dat zo mooi heet, een sugardaddy. Af en toe afspreken en mekaar verwennen. Liefst regio Gent - Antwerpen - Brussel. Reageer je met een fotootje?  

Sugardaddy zoekt studente
sofietje 43 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Lief milfje zoekt hulp bij bijverdienste
Dag knapperds, je leest het goed... een lief milfje zoekt een leuke partner in crime. Ik ben op zoek naar een toffe, leuke man die me geregeld kan helpen bij het organiseren van een dagje vol fun. Een kleine gangbang, privé dates, in jouw bijzijn. Jij verrast me met de geregelde afspraken, geniet ervan om te kijken en nadien betaal ik je terug in natura :-) We spreken een of twee dagen per maand af en gaan voor n volle dag lust... Wie helpt dit, knappe en slanke milfje van net 40 aan n heerlijke libidobevredende bijverdienste? Foto kan via Whatsapp, Kus!  
10 dagen
Ruben 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Aftrekken
Hoi, ik zoek niet veel, gewoon afgetrokken worden door een toffe meid. Zie je dit zitten? Contacteer me dan snel. Vriendelijke, propere gast van 37.  
12 dagen
Laurens 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: hygiënische jongedame die een blowjob wil geven voor een mooie vergoeding
Dag dames, ik ben een getrouwde dertiger en ik ben op zoek naar een toffe vrouw die me een blowjob wil geven voor een mooie vergoeding. Het is vooral belangrijk dat je clean en hygiënisch bent want ik kan me niet veroorloven om een soa op te lopen. Heb je interesse, laat me iets weten en dan geef ik meer info.  
Mr Bluesky 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
*** Regelmatige afspraakjes / minnares gezocht ***
Toffe, slanke en verzorgde man 55j omgeving Gent, sportief en van goed niveau IQ en EQ, zoekt eveneens (zeer) slanke en verzorgde dame voor regelmatige intieme afspraakjes. Interesse ?  

*** Regelmatige afspraakjes / minnares gezocht ***
Rock 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Morgen josdag?
Hallo leuke toffe verzorgde man zoekt leuke date voor morgen , Welke leuke meid heeft er ook zin in ….ik Wacht op je mail … kus  

Morgen josdag?
20 dagen
kijken 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
welke dame
leeftijd en looks minder van belang, geen schroom hebben des te meer, laat zich naakt bekijken ( geen aanrakingen ) door toffe man. Kan ontvangen en verplaatsen. Vergoeding bepaal jij maar. Tot gauw.  
  1   2   3