Zoeken naar toek*

Uw zoekactie voor toek* leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

28 dagen
Bart 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Bull zkt cuckold
Een stoere vent, kort haar en wat pak aan, maar toch elke dag sportend, zoekt een koppel met onderdanige man. Graag een stevig potje erotiek terwijl de man moet toekijken. Actieve deelname door de echtgenoot mag maar dan in een dienende rol. Graag leeftijdsgenotes of wat ouder die geen probleem hebben om uit te spreken wat hen geil maakt.  
29 dagen
Luc 54 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Waar mag ik komen kijken bij koppel, als je vriendin/vrouw geneukt wordt door een xxl black
Ik wil graag komen toekijken bij koppel, als je vriendin/vrouw geneukt wordt XXL black(s). Waar kan ik dit meemaken in limburg, kempen zuid. Discretie verzekerd.  
Niels 30 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Spreekt jullie dit aan ?
Zelf ben ik een lieve verzorgde (hetero) man. Bij deze ben ik opzoek naar een leuk aangenaam koppel. Klinkt het jou wel wat dat ik toekijk hoe jullie elkaar verwennen ? Of heb je graag dat ik de vrouw eerst rustig opwarm en jullie daarna samen kunnen afwerken ? Een ander idee, laat het me zeker weten ! Bij een goede klik is veel bespreekbaar uiteindelijk. Hopelijk tot in mijn mailbox ? (Graag met foto)  

Spreekt jullie dit aan ?
30 dagen
V3jwf9 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Ik wil de man neuken terwijl hij zijn vrouw afzuigt
Ik heb de fantasie om een man te neuken terwijl hij zijn vrouw pijpt en plezier maakt. Ik wil klaarkomen terwijl ik toekijk hoe zijn vrouw van de situatie geniet. Ik ben bereid om seks te hebben zonder condoom, op voorwaarde natuurlijk dat je ziektevrij bent. Ik kan je bij mij thuis ophalen of naar je toe komen. Ik heb er zin in.  
Jeff 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
Welk open minded, avontuurlijk koppel heeft zin om deze week met zijn drietjes uitgebreid van elkaar te genieten? Achter de toetsen zit een potente sportieveling van 1m81, 65kg, bruin licht krullend haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Het scenario dat ik in gedachten heb is een (ont)spannend vrouwgericht trio, waarbij het genot van de dame volledig centraal staat. Ook mogelijk: een cuckold rollenspel waarbij de man toekijkt terwijl ik haar tot in de puntjes verwen. Ik kan ontvangen, verplaatsen of afspreken op een neutrale locatie. Bij voorkeur tijdens de werkuren. Discretie gevraagd en geboden. Safe seks staat buiten kijf. Tot gauw?  

(Ont)spannende date met ruimdenkend koppel
30 dagen
Frederik 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Proper likken
Slanke gast van 42 zoekt koppel die me eerst laat toekijken hoe de man zijn vrouw neukt en volspuit waarna ik het kutje mag proper likken. Een vrouwtje die reeds volgespoten klaarligt is uiteraard ook welkom...Wie kan me ontvangen?  
30 dagen
Fantasie 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil Open-minded kinky koppel gezocht voor morgen(donderdag)overdag of avond/nacht
Hoi, ik ben op zoek naar een leuk geil Open-minded kinky koppel dat morgen overdag of savonds of snachts vrij is en zin heeft in heerlijk geil genot met 3. Kunnen verplaatsen naar Aalst is een must have. Ik wil heel graag toekijken hoe jullie geil genieten met elkaar en van elkaar terwijl ik heerlijk geniet van jullie en met mezelf speel en soft mee doe met jullie. Af te spreken samen wat kan en niet kan. Uiteraard ook mogelijk om geil all the way te gaan met 3.. Weinig taboes hier en kinky Open-minded. Bij het aankomen doen we allen onze kleren uit en drinken we naakt iets en geilen we elkaar op.. Ook voetjes fetish hier dus een vrouw van koppel die hier voor open staat of van houd is absolute plus. 200% no fake en real en discreet hier. Idem ook gevraagd. Interesse? Mail me met jullie looks, leeftijd, regio en foto. Alsook extra info van wat kan en niet, jullie kicks, scénario, wensen etc..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9