Zoeken naar thomas

Uw zoekactie voor thomas leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 31 jaar Limburg - Peer
Leuke tijd samen? x
Het is me vorig jaar niet gelukt om in mijn eind 20 nog een leuke spannende tijd te beleven. Het is allemaal veel te snel gegaan. Nu moet ik het maar pakken gelijk het komt in mijn 30er jaren. Zijn er mensen die een leuk voorstel hebben? Sta voor alles open en zeer hygiënisch en discreet. Fun staat bij mij vanboven, zonder verplichtingen. Op plezier/liefde staat voor mij geen leeftijd/kleur en gewicht. Eenmalig, meerder keren, alles is open. Stuur me evt een leuk berichtje met een voorstel en wie weet tot snel. Berichtjes met een deftige uitleg en foto krijgen altijd wat terug.  

Leuke tijd samen? x
Thomas 50 jaar Antwerpen - Wilrijk
Ballen vol lekker warm zaad
Sta zo geil wie ontvangt me nu om me een lekkere pijpbeurt te geven. Kan enkel verplaatsen  

Ballen vol lekker warm zaad
26 dagen
Thomas 48 jaar Antwerpen - Puurs
Wie mag ik pijpen en zijn zaad slikken ?
Ik ben een biman van 48/188/90 en op zoek naar piemels om leeg te zuigen en het zaad re slikken. Ofwel bij u thuis of in mijn monovolume met zwarte ruiten. Instappen broek omlaag genieten , spuiten in mijn mondje/keel , broek op en weer weg. Alle leeftijden , gewassen of niet blank/bruin/zwart maakt allemaal niks uit.  
26 dagen
Thomas 51 jaar Antwerpen - Wilrijk
Geil en op zoek naar lekker pijpmondje
Ben geil en heb lekker warm zaad voor een zalig pijpertje. Wie ontvangt me morgen in de omgeving Wilrijk-Aartselaar en nabije omgeving. Wie maakt mijn pik keihard en laat me exploderen van genot..  
26 dagen
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Zele
m zkt sadistische dominante m voor opleiding
, mijn naam is Thomas. Een 42 jarige bi gebonden man en ik ben op zoek naar een sadistisch dominant man. Als u geïnteresseerd bent in de donkerere kanten van seksualiteit en lust en ervan houdt om grenzen te overschrijden, dan ben jij wie ik zoek. Ik wil graag dat je mij dwingt tot steeds hardere spellen, vernedering en sissification. Iemand die me wil leren kennen maar zacht maar zonder aarzelen meeneemt naar steeds hardere momenten waarbij ik gedwongen wordt om mijn en jouwe fantasieeen waar te maken  
27 dagen
Thomas 20 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Pijpen en mss meer
Hey ik zoek iemand in de buurt van roeselare of omstreken er niet te ver omheen voor morgen rond de middag tijdens mijn rit te stoppen voor wat leuks te doen hit me up liefst max 32 afhankelijk van hoe ons gesprek vooraf gaat kom ik langs en bepalen we wat we doen Voor de geintreseerden ik ben best onderdanig Ik zie jullie mss morgen wel ;)  
27 dagen
Thomas 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Pics
Wie zin om nudes te ruilen van zichzelf en/of van zijn sletje? Stuur zeker al foto mee, je krijgt altijd reactie. Liefst niet te oud.  
Thomas 38 jaar Luxemburg - Bertrix
Geil
Sportieve 38j man staat geil en heeft goed gevulde ballen. Ik ben momenteel in mijn buitenverblijf te Bertrix. Wie wil mijn geile lul leegzuigen? Ik kan verplaatsen in de regio en ontvangen.  

Geil
28 dagen
Thomas 20 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpen
20 jarige jongen zoekt iemand die ik morgen overdag lekker mag komen pijpen. Ik kan zelf niet ontvangen maar verplaats in de regio van Kortrijk. Doe maar een voorstel. Mensen met een foto krijgen voorrang  
  1   2   3