Zoeken naar stuur

Uw zoekactie voor stuur leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
no blabla,no fake gedoe..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
Hot boy 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Toeschouwer of deelnemer gezocht voor blowjob
Hallo. Mijn stats zijn 181 74kg sportief slank gebouwd. Deze late namiddag ga ik in brugge centrum een zakenman pijpen bij hem thuis. Ik zoek iemand hetero/bi die wil toekijken of die zijn penis bovenhaalt en masturbeert of zich ook laat pijpen door mij. Allemaal in absolute discretie en hygiene. Interesse? Stuur mij bericht aub.  
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Gay zoekt hetero play mate
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Gay zoekt hetero play mate
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpbeurt
Waar kan ik als sportieve lekkere paal deze vm passeren in de buurt voor een lekkere pijpdate. Zelf jong 39/199/85 en weinig lichaamsbeharing. Stuur je stats en foto door + geil scenario.  
bot clean sletje 26 jaar Limburg - HASSELT
Xl top voor geile nog tipsy bot gezocht
Op zoek naar iemand met een (x)xl lul die me zo snel mogelijk of doorheen de dag komt neuken Hasselt. Ik ontvang, condoom, bare, deepthroat... Stuur snel indien interesse! Reacties met zeker een dickpick of face krijgen voorrang en wie wee tot zometeen ;)  

Xl top voor geile nog tipsy bot gezocht
gisteren
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  
Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Eventueel jou neuken, is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang vanavond in Hamme. Stuur je ook een foto mee aub?  

soft date vanavond in Hamme
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
morgen17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week Zingem/Kruisem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

morgen17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week Zingem/Kruisem
Goed lezen 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke kerel ….
hey hoi ik ben eigenlijk op zoek naar een discrete hetero of bi kerel die het af en toe is ziet zitten om mijne dildo te vervangen in jouw fluit dat je mij is lekker diep neukt zoek dit al langer wat ik zoek is geen alles dater gewoon een verzorgende kerel die ook goed voorzien is en dat mijn poep helemaal uit neukt iemand die lang kan door boren spreekt je dit aan zou leuk zijn mag je reageren met een foto van je fluit dat ik weet wat ik kan weg werken in me zelf ben ik 32 jaar van Hoogstraten dus kerels uit die regio ook welkom liefst niet te oud stuur me maar en wie weet kan er wel iets gebeuren tussen ons een lekkere minnaar grapje  

Welke kerel ….
gisteren
Jan Nevens 63 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zoekt sletje
Bi man 63 1m76 76kg Ik ben een verzorgde gehuwde bi man . Discretie, een onberispelijke hygiëne en soa vrij heel belangrijk. Geen veel dater. Zou graag afspreken met een sletje dat houdt van sensualiteit en daddy wil pleasen. Ik kijk graag naar een jonge man in lingerie en ben graag lichtjes dominant. Een sissy of femboy is heerlijk. Ik hou van lange sensuele dates. Pijp je graag en wil je graag eens lekker geneukt worden, stuur dan zeker een berichtje! Ik kan je uitnodigen in een leuk, discreet en net hotel in het Leuvense. Ik kan me het gemakkelijkst overdag vrijmaken. Kijk alvasr uit naar een reactie van een jonge man die daddy wil laten genieten. Groetjes jan  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10