Zoeken naar stu*

Uw zoekactie voor stu* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Student 20 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vreemd verzoek
Hoi Ik ben op zoek naar iemand of meerdere die mij willen onderplassen. Dit mag over heel mijn lichaam. Klaarkomen mag je ook over mij doen. Ik wil het voelen/proeven. Iemand die mij kan ontvangen? Of groepje die wil. Groetjes  
Michael 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik jou ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal jou dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels). Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden.  
jeroen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er Vrouwen die graag eens lachen met een klein piemeltje? Ik zie er goed uit, maar ben dus klein geschapen. Ik stuur graag een foto.  
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er vrouwen die graag eens lachen met een minipiemeltje? Ik stuur graag een foto  
slaafman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Welke jongeman (18+) is vrij op donderdagvoormiddag 16 mei en wil in een bdsmsessie mijn slaafse lijf volgens afgesproken scenario aanpakken? Een andere man filmt (met mijn videocamera; u komt NIET herkenbaar in beeld!!, enkel focus op MIJN lijf)? Verder geen verplichtingen, maar veel mag en kan! Wat krijgt u allemaal te doen? Ik word schaars gekleed (ondergoed) met gespreide armen (polsboeien) en benen (metalen spreidstang) vastgemaakt aan zolderbalk. Daarna wordt mijn ondergoed stukgescheurd. Eenmaal naakt krijg ik spanking, zweepslagen, cbt (afgesnoerde geslachtsdelen enz) en anale penetratie (met véél anale toys). Tenslotte word ik anaal geneukt met stockdildo, bespoten met vers sperma en uiteindelijk ook zelf "klaargemaakt". Enkel mijn slaafse lijf komt in beeld met gedetailleerd beeld van de "behandeling". Niet reageren met één zin aub?? geef info! Uitgebreid scenario stuur ik naar echte kandidaten die vrij zijn.  

Gezocht: jonge onervaren bdsmmeester DONDERDAGVOORM 16/05
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
jurgen 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lachen met miezerig piemeltje per foto
Zijn er vrouwen die graag eens lachen met een minipiemeltje? Ik zie er goed uit: slank en sportief, maar dus klein geschapen. Ik stuur graag een foto  
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Op zoek naar beginnende sub (v)
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominant biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm. Leeftijd (18+), ras en uiterlijk zijn van minder belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Stopwoord is heilig. Vragen ? Interesse ? Stuur een berichtje; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  
MR.X 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ZOEK JONGE MEID (meisje dame)
maggie je mailadres werkt niet jij valt op ouder en hebt geen probleem om dit ook openbaar te laten zien. je bent onderdanig ingesteld maar kan ook normaal functioneren. je wil groeien in seksualiteit en grenzen opzoeken. aarzel dan niet om een mailtje te sturen, we komen er samen wel uit. bdsm is geen spel maar alles begint vanuit jezelf. ideale soulmate partner in crime in niet te groot heeft lang haar tussen 25 en 35 open mind perverse instelling. korte rok betekend ook echt korte rok bij mij, anders neem ik er de schaar wel bij.  
Baby 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil
Meesters of meesteressen, Ik wil 1 week niet spuiten. Jullie geven elke dag een opdracht ( bewijs film of foto). Neuk ik mijn vriendin zeg ik dat en komt er 2 dagen bij. Ultieme spuitfimpje stuur ik door….  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10