Zoeken naar ste*

Uw zoekactie voor ste* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile bottom 36 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Bottom zkt top voor regelmatig
Hoi allemaal. Ik ben 36 jaar, normaal gebouwd, groot geschapen, discreet en hygiënisch. Ik ben een bi bottom die op op zoek is naar een leuke top met een grote pik. Idealiter iemand tussen 25 en 50 jaar met ervaring als top. Liefst voor regelmatig. Ik sta open voor kinks behalve de extremen en BDSM. Kan goed en diep oijpen, heb een stevige cum fetisj en slik dus graag alles door. Jammer genoeg kan ik niet ontvangen, maar kan regelmatig afspreken overdag tijdens de week. Als je interesse hebt om me regelmatig een lekkere neukbeurt te geven, laat maar iets weten met je stats en wensen. Groetjes xxx  
jan of steffie 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
bibot kortrijk
bibot zoekt potente tops uit de streek van kortrijk, liefst 60 plus en goede neukers , ik kan je iedere morgen ontvangen , als man of als travslet steffie ,  

bibot kortrijk
Pijpslet 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En op woensdag 15/05 zak ik in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort om lekkere lullen te pijpen (jij blijft passief en verwacht niks meer). Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul eens door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
Hanny'sBalls 63 jaar Limburg - Tongeren
Een zwaar geval...
Wie geilt op deze selfie en kan iets aanvangen met een goede, besneden pik en stevige, geknipte ballen? Doe een leuk voorstel en het is van jou/jullie!  

Een zwaar geval...
Bolle 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik wil pijpen en meer
Ik heb zin om een lekkere paal te pijpen,ook meerdere mannen , wil je meer , dat kan , doe je voorstel . Ik ben volsl.58j. en kan verplaatsen . Ook extremer .  
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie spuit er nu nog
ik hetro met bi mondje zoek andere hetro voor nu ik ontvang enkel op den dam 2060 Antwerpen noord ben je groot geschapen en spuit je wel wat enkel durvers no fakers ik antwoord steeds terug  
Karel 39 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Waar passeren?
Komende vrijdag rij ik in de voormiddag van Luik, via een tussenstop in Zaventem richting Antwerpen. Waar kan ik even langskomen voor een moment van ontspanning en een soft date? Samen uit de kleren gaan, wederzijds pijpen of gewoon rukken en elkaar betasten of samen speelgoedjes proberen? Niets moet, veel is mogelijk. Doe een creatief voorstel! Uiterste discretie en hygiëne zijn een must.  
Tom 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wie mag ik komen helpen ?regio merksem-schoten
Wie ontvangt me of outdoor pijp u eerst en erna mss neuk je me doe een voorstel zelf 30 jr en versa  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10