Zoeken naar stats

Uw zoekactie voor stats leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Naaktslet 56 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Naaktslet bij u, ook voor bi koppel
Ook voor ouder. Ik verplaats enkel. Ik kom naakt en ik laat mij langdurig likken en zuigen. Niet neuken. Ik doe zelf niets met u. Ik ben passief onderdanig. Jij blijft liefst in kleding. Ben single bi gezonde stijlvolle man intiem kaal geschoren. Geen xl. Hygiëne. 180/85kg. Niet zeer slank, niet volslank. Normaal gebouwd dus. Ook voor mm contact in het bijzijn van de dame. Geef uw stats en leeftijd en woonplaats.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Wie verwent me?
Hey daar! Ik zoek een kerel die zich graag ten dienste stelt van de andere partij en openminded is om mijn fantasie op jou te gebruiken. Uiteraard steeds met inspraak van jou en duidelijke afspraken. Ik heb respect voor ieder zijn grenzen. Wat je zeker moet doen is me langdurig kunnen pijpen en rimmen. Liefst ben je ook neukbaar en wil je me aflikken van onder tot boven (incl oksels, iets waar ik heel geil van word). Er kan over veel meer gepraat worden (pis, spit...), maar dit is zeker geen must. Ben je intiem behaard is dat zeker een +, ikzelf ben dat namelijk ook. Maar indien niet is dat zeker geen probleem. Mijn stats : 41-182-89-single bi top. (Versa kan besproken worden.) Hoe jij er uit ziet maakt op zich weinig uit. Schrijf me gerust inhoudelijk aan over jouw mogelijkheden (dus liefst meer dan 5 woorden) en we zien dan wel. Ik kan discreet ontvangen en zoek bij klik voor vaker. Enkel NIET roker aub!  
Sexbuddy 50 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Sexbuddy
Onervaren hetero die bischierig is zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken , discretie en hygiëne voor mij zeer belangrijk. Niet puur een sexdate maar een FwB waarmee ik ook goede gesprekken kan hebben FwB die niet ouder is dan 50j en me kan ontvangen en is liefst slank , niet-roker , intiem geschoren Enkel reacties met stats / intieme foto en meer dan 2 zinnen krijgen antwoord. Ik kan me verplaatsen in de regio Aalst/Geraardsbergen/Edingen/Halle Mijn stats zijn 49 jaar 1m74 88kg 17/5  
Klasse man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub.  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Bi xx 45 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Geile date
Welke top/versa kan ontvangen voor een geile date in de regio Leuven, Aarschot,Tienen . Je bent niet te oud tot ongeveer 45, goed geschapen, intiem geschoren, discreet en hygiënisch. Veel kan niets moet . Ik ben 45, 186,86 ,16.Reageer met stats en liefst foto (anoniem) en wat je graag zou willen doen.  
jens 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero met volle ballen ?
Welke hetero ( mannelijke kerel) wil na zijn werk gezogen worden? Super discreet, zelf ben ik sportief slank 30j. Zeer discreet, voorstellen met stats of foto aub.  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Is er nu echt niemand in Vlaanderen die een grote pik en ballen heeft?? En ze langdurig laat verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang je discreet, alle leeftijden en zeker ouder man maar GROOT geschapen 18+. Ik ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed aub. Stuur juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie hier.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
vriend159 55 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Tot 13 u wie komt me rukken, pijpen, neuken of melken
Mijn ballen staan hard van het zaad. Ik moet dringend gemolken, gepijpt off gerukt worden. Hardhandig mag. Ik sta op discretie en hygiene en reageer enkel op mails met stats of pic. In ruil lazt ik jou hevig spuiten. Tot dan?  

Tot 13 u wie komt me rukken, pijpen, neuken of melken
bi-kerel 34 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
edgen of massage
hallo, welke slanke nette kerel zin om zich te laten edgen of melken? Massage kan ook :) graag stats en bodypic. Verplaatsen kan zeker  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10