Zoeken naar spuiten elkaar

Uw zoekactie voor spuiten elkaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
zaadslet
s er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Deze avond beschikbaar van 16.30 tot21.00. Wie maakt er een zaadslet? Mag ook met meerderen zijn.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt en ga dadelijk op mijn knieën. Ik open je broek en neem je pik in mijn mondje. Dan draai ik mijn tong rond je eikel en zuig hem lekker hard. Ik kan je klaar pijpen en je mag over mijn gezicht en/of in mijn mond spuiten. Of je kan me nog stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en/of laat me neuken. Zoek degelijk geschapen met ervaring.Ontvang.
Kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pijpdate middenkust 21u-22u
Ik zou graag gezogen en gestreeld worden tot een stijve, om daarna te kunnen spuiten.. misschien in je mond, op je tong, op je gezicht, op je borst… respectvol, hygiënisch, bij klik wederzijds, bi, 50, 1m79, 80, 17. Niet onaantrekkelijk. Kan niet ontvangen, alleen tot bij jou komen, als het een veilige, discrete plaats is. Graag foto die mij verleidt om bij je te komen. Middenkust. Niet al te laat… ik kan verplaatsen. Stuur maar een bericht… thx  

Pijpdate middenkust 21u-22u
gisteren
Iem 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil iemand mij opwinden en mij laten spuiten
Ik zou graag gezogen en gestreeld willen worden tot een stijve, om daarna te kunnen spuiten.lichaamcontact,kussen.. Kan niet ontvangen, alleen tot bij jou komen  
gisteren
Franky 51 jaar Limburg - Zutendaal
Pijpen
Iemand wat wil spuiten. Pijpen tot einde.  
Jyi 19 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Hallo ik ben jantje
Wie wil afspreken en zaadjes spuiten. Stuur me foto van je piemeltje en leeftijd. Ik hou van zaadjes  

Hallo ik ben jantje
gisteren
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een sloppy pijp sletje. Die weet wat sloppy pijpen inhoud. En die graag slikt. Dus een sletje leest nu deze advertentie en heeft zin om iemand naar de hemel te pijpen. Dus je nodigd me uit ik kom bij jouw toe we hebben een gesprek. Je bent zo nieuwschierig om mijn lul te zien. En deze lekker te bewerken. Ik zit naast jouw en je maakt plots mijn broek los en je zegt mij ik wil jouw geile lul zien en ik doe mijn broek helemaal uit en ik zeg je wat denk je er van en je neemt deze zonder aarzelen in je mondje en je pijpt me zalig tôt Ik bijna spuit Maar je laat mij niet spuiten dit pas na 4 keer smeek ik je om me te laten spuiten ik kom hevig kreunend klaar. En daarna bied je ook u kontje aan om het lekker te neuken. Jij hebt geen lichaamsbeharing. Geen baard of snor zeer hygiënische netjes gespoeld en het moet niet snel snel gaan jij kunt ontvangen Antwerpen centrum of Turnhout centrum dit voor morgen. Verder vragen mail me maar geen fake gedoe. Ik ben een jonge 50ger stevige  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
1m85 90kg niet opknap. Het liefst zou ik een degelijk geschapen man pijpen en/of me laten neuken. Spuiten kan op mijn gezicht of in mijn mond. Maar ik sta ook open om me te laten pijpen en/of zelf te neuken. Ik zoek voor vandaag. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Sta open voor pijpen, me laten pijpen, neuken, me laten neuken. Ontvang.
gisteren
Bart 41 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zin in zaad
Iemand die kan ontvangen die dringend zijn zaad kwijt wil ? Ik help je graag even met mijn handen en mond...je mag spuiten waar je wil. Je mag passief blijven of als je zin hebt mag je mijn lekkere paal van 18 zeker ook verwennen. Iemand met lekkere grote pik ? Iemand met veel zaad...laat maar weten en dan kom ik even langs.  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem mijn pik in mijn mondje. Ik draai mijn tong rond je eikel tot die lekker hard wordt. Dan mag je me stevig in mijn kontje neuken. Spuiten kan over mijn gezicht of in mijn mond. Ik kan ook heel onderdanig zijn en dingen zeggen zoals ik ga graag op mijn knieën voor u meester of ik besta om uw pik te zuigen. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door oudere, degelijk geschapen,ervaren man. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10