Zoeken naar spreken

Uw zoekactie voor spreken leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

19 dagen
M&K 45 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Gelegenheids koppel zoekt (bi) koppel die kunnen ontvangen.
Gelegenheidskoppel van midden de 40 zoekt een koppen om af te spreken en samen leuke tijden te beleven tussen de lakens. Volslanke vrouw die houd van stegig geneukt te worden in al haar gatjes, man van normaal postuur met goed uithoudingsvermogen. Beiden bi schierig gelijkgestelden mag maar hoeft niet. Als jullie maar zin hebben om samen van elkaar te genieten. Bij voorkeur kunnen jullie ontvangen, anders ook mogelijk om op hotel te gaan. Foto's van ons na aarste mail contact mogelijk. Fakers, laat het aub voor wat het is. Veel lieve kusjes en likjes M&K  
19 dagen
Erik 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht
Wij zoeken voor aanstaande woensdag avond een koppel om mee af te spreken. Geen ingewikkelde toestanden, just fun. Een goede klik is het voornaamste, de rest is bijzaak Wij zijn vijftigers waarvan de vrouw volslank is. Groetjes  
20 dagen
Erik 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht
Hey, Gelegenheidskoppel, waarvan de vrouw volslank, zoekt een koppel om nu woensdag avond af te spreken. Iets voor jullie? We hebben een extra man uitgenodigd om haar te verwennen.  
sexy koppeltje 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
spannend afspraakje in Brussel centrum ?
wij zijn verzorgd koppel, zij 65j 1m62 52 kg blond, hij 57 1m73 68kg. wij zoeken een koppeltje of single bi dame om af te spreken in het centrum van Brussel. samen iets gaan eten of drinken ? wij kunnen ontvangen in centrum brussel... interesse ? stuur ons berichtje met woordje uitleg over je/jullie zelf... geen interesse in single mannen.  

spannend afspraakje in Brussel centrum ?
21 dagen
bob 57 jaar Limburg - Overpelt
koppel gezocht voor vanavond of morgen
Hoi, wij zijn een koppel 57j(zij bi, maar is geen must) en we zijn op zoek naar een lief en respectvol koppel om mee af te spreken voor een fijne date. indien interesse om spelletjes te spelen met een erorisch einde is dit mooi mee genomen.FAKERS; wij vragen telefonisch vrouw/ vrouw contact.  
22 dagen
Leukkoppel 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanavond plannen? Leuk aantrekkelijk koppel gezocht.
Hela! Via deze weg zoeken we een ander koppel met een aantrekkelijk en verzorgd voorkomen tussen 28j - 45j die zij heeft om vanavond af te spreken. Gewoon een ontspannen en ongedwongen sfeer waar zonder al te veel verwachtingen mogelijks iets meer kan. Uiteraard worden ieders grenzen op. voorhand besproken en gerespecteerd. Zelf zijn we 34j jong, 17j samen gelukkig getrouwd en zetten onze eerste stapjes in deze wereld. Zij; 1m76cm, 67kg, lang blond haar, mooie borsten en aantrekkelijk lichaam. Hij; 1m85cm, 74kg, niet behaard, geen snor/baard, normaal geschapen. Vrouw heeft een afkeur van kalende mannen met bierbuiken en snorren, gelieve dan niet op onze advertentie te reageren. Gelieve te reageren met een normale foto en wij sturen sowieso iets terug. We kijken er alvast naar uit, spannend!  
23 dagen
M en S 43 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op verkenning
Niet eenvoudig, maar wie niet waagt...wij zijn een leuk koppel en reeds 13 jaar samen. We zoeken een ander koppel, jonger dan 50jaar om een leuke avond te hebben. Wat zoeken we...we spelen al een tijdje met het idee om naar een parenclub te gaan, maar voor de eerste keer vooral om de sfeer op te snuiven. We zoeken vooral een koppel die ons wil meenemen in die wereld en waar we bijvoorbeeld eerst een avond gezellig een avond bij jullie kunnen babbelen bij een glaasje en al onze vragen kunnen beantwoorden. Daarna kijken we op een datum af te spreken om samen naar een parenclub te gaan. Accanthus of ergens anders...ons gelijk. Alleen zien we het niet zitten om de eerste stap te zetten. Eventueel een ander koppel met dezelfde ingesteldheid zonder ervaring kan eventueel ook...dan ontdekken we samen. We zoeken dus in de eerste plaats geen koppel om te wisselen van partner...maar om ons te begeleiden...en wie weet...  
27 dagen
Kust stel 68 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Kust stel
Verzorgd stel v 68 bischierig m 70 oraal bi maar geen must. Zoeken een gelijkgestemd koppel van ongeveer onze leeftijd of iets jonger om regelmatig mee af te spreken voor een leuke date. Kunnen vrij ontvangen met een hapje en een drankje, en kunnen ook verplaatsen. Beiden gek op intens tongzoenen. Staan voor veel open maar neuken is altijd met condoom. Hygiëne en respect vinden we vanzelfsprekend. Bij interesse zien we graag een foto voor een eerste indruk, we sturen er sowieso eentje terug. We kijken uit naar jullie reactie.  
29 dagen
w-a 54 jaar West-Vlaanderen - De Panne
Dit weekend
Wij koppel 53j zijn op zoek naar een ander leuk koppel voor een leuke sexuele avond. Kunnen niet ontvangen. Vr is 1.62,58kg en kleine bcup . Welk koppel geeft zin om eens af te spreken. Geen mannen gezocht. Regio de panne -diksmuide-vleteren.  
29 dagen
A+R 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Vraag voor koppels.
Dit is de eerste keer dat we deze pagina zien. Wij weten niet hoe het werkt. Is er respect voor anderen? Na een lang huwelijk willen we iets toevoegen aan onze seks. We zijn een beetje bang maar willen de match met een ander koppel checken. In het begin misschien zonder van partner te wisselen, maar samen te kijken. We dachten er ook over om samen naar een erotische bioscoop te gaan. V 49 / 168cm / 68kg. M 51 /180 cm/ 96 kg. Wij wonen in Brugge. Wij spreken niet vloeiend Nederlands (we komen uit het buitenland). Eventuele suggesties of suggesties :)  
  1   2   3