Zoeken naar spreken

Uw zoekactie voor spreken leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

try out 57 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
who know's
hoi, ik ben een man van 57, 15*5 geschoren en besneden, 176 en 88kg. Ik zou graag wel eens in contact willen komen met Milfjes en oudere stelletjes om samen plezier te maken en elkaar lekker door en door te verwennen, maar ik kan alleen in de week door de dag verplaatsen. Als jullie dit ziet zitten om eens wat geils af te spreken, laat gerust op voorhand wat weten via whatsapp of mail. Liefst met bijgevoegde foto.  

who know's
Richard 34 jaar Limburg - Heppen
Opzoek naar ervaren cuckold/trio koppel, van mijn +/- mijn leeftijd
Hallo ,ik ben via deze weg op zoek naar een leuk koppel ( tot 35 jaar ) om eens (en als het klikt, hoop ik regelmatig) mee af te spreken voor een geile trio / cuckold date ! Ben een leuke, goodlooking, groot geschapen (19*8) jonge man, discreet, respectvol en fantasierijk. Verder kan ik nog vertellen dat ik sociaal en discreet ben. Spreekt mijn advertentie u aan & heb je de intentie daadwerkelijk te date? Regeer dan via mail moet een korte inhoud en een foto in de bijlagen. Graag geen eindeloos gemail of gebel, maar als we het allebei zien zitten, gewoon afspreken en genieten!  

Opzoek naar ervaren cuckold/trio koppel, van mijn +/- mijn leeftijd
27 dagen
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel dat een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel uit de regio die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel dat bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die een man zoekt voor een massage of soft date? Alles eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Damme
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dito koppel om regelmatig mee af te spreken voor leuke date. Hou van strelen, masseren, rukken, pijpen en beffen. Mits de juiste klik nog veel meer mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen  

regelmatig afspreken
27 dagen
SPEELKAMERAADJE 55 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
SHARING YOUR LADY ... GUN JIJ HAAR DAT VASTE SPEELKAMERAADJE ...
Als man heb je soms de fantasie om je klasse dame te delen met een andere man !? Zij staat daar ook voor open, maar, niet zo maar met gelijk welke man ! Je (jullie) zoekt haar te kunnen delen met een man die ook weet wat respect is, die weet hoe een klasse dame te behagen, een man die jullie in de toekomst eerder zullen zien als een verrijking voor jullie relatie, dan als een bedreiging daarvoor! Soms wil je graag aanwezig zijn bij een afspraakje, maar soms geeft het je ook een enorm gevoel van opwinding te weten dat ze van haar vaste speelkameraadje aan het genieten is op een moment dat jij er niet kan bij zijn (bv werken bent) !? Denk je dat er wat raakvlakken in mijn tekst staan, geef dan gerust een seintje en we spreken wel verder af ! Is je klasse dame nog niet zeker, dan proberen we haar samen wel te overtuigen om samen van dit moois te genieten !! Beroepshalve kan ik me best overdag vrijmaken, ben soa vrij en gesteriliseerd (attest). Grtjs (Haar) speelkameraadje xxx  
28 dagen
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
benieuwd
Hoi, jonge man hier van 28, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo en niet per sé op zoek naar fwb of iets dergelijk. Ik heb de fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
28 dagen
verwennen 66 jaar West-Vlaanderen - Damme
regelmatig afspreken
Verzorgde zestiger zoekt dito koppel om regelmatig mee af te spreken. Veel is mogelijk, alles in overleg en met respect voor elkaar. Kan ontvangen en verplaatsen, geen financiele bedoelingen.  
29 dagen
benieuwd 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
benieuwd
Hoi, jonge man hier van 28, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo en niet per sé op zoek naar fwb of iets dergelijk, maar mits de klik zijn meerdere afspraken mogelijk. Ik heb de fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen of hen bijles kom geven en we daarna iets spanne  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10