Zoeken naar spreken

Uw zoekactie voor spreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Bi gast 31 jaar Limburg - Paal
Zoek iemand voor geile afspraakjes
Ik ben op zoek naar een sportief iemand van max 35 jaar om lekker geil mee af te spreken. Je bent mooi glad geschoren en hygienisch. Zelf ben ik dat ook. Niets moet, alles kan. Graag foto van penis bij reactie. Mss tot binnenkort.  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
softsex vandaag .........helemaal kaalgeschoren aub
ie heeft zin in softsex pijpen rimmen tongen elkaar verwennen op een rustige manier,ben je kaal geschoren van lichaam dan ben je straks welkom;stuur stats en foto en we spreken af  

softsex vandaag .........helemaal kaalgeschoren aub
Mike 38 jaar Antwerpen - Ranst
Wie nog wakker en zin om nu nog langs te komen?
Versa bttm 178/80/17 met nog veel goesting om te zuigen, likken, neuken,... sta voor veel open! Wie nog zin om nu deze avond nog aftespreken, kan ontvangen en hygiënisch, liefst geschoren wel. En stuur me met een foto wel, no pic=no answer!  

Wie nog wakker en zin om nu nog langs te komen?
13 dagen
Alex 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken om te kijken of ik het aan kan langere tijd afwisselend door meerderen (safe!) geneukt te worden. Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
Louis 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Date
Zoek top tot mijn leeftijd om eens af te spreken voor seks (vaker kan ook bij klik). Ben bi, hetero look, sportief lijf en van Leuven. Verwacht van u absolute discretie en graag normaal tot sportief gebouwd.  

Date
13 dagen
Verlegen jongen 33 jaar Antwerpen - Mol
Verlegen nerd zoekt eerste trio
Hoi, Verlegen nerd zoekt een man en een vrouw om deze avond af te spreken voor een snel orgasme. Ik heb nog nooit sex gehad met een man erbij maar voel wel bi trektjes. Is er een man die een vrouw kan regelen om samen afgezogen te worden ergens? Ik ga kei verlegen zijn en nuchter durf ik dit wss niet, dus een drankje fzo gaat zeker helpen. Stuur een foto en eventueel een ideetje mee voor vanavond.  
13 dagen
frank 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
pijp slaafje
ik ben een goeduitziende verzorgde man uit antwerpen , ik zoek een man tot 45 jaar die ik regelmatig kan pijpen , het zou voor vast kontact zijn als jij nood hebt voor klaar te komen dan pijp ik jou , als je interesse hebt stuur gerust een mailtje en we spreken verder af .  
13 dagen
Rob 36 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Ik zoek knappe jonge
Ik zoek knappe jonge marokaanse of latino jongens vanaf 18+, tot max 35, voor vast af te spreken. Liefst 1ne waar ik een goede klik mee kan hebben. Zelf ben ik een goed uitziende verzorgde bi gast van 34 jaar. Bij interesse hoor ik het wel. Groetjes rob  
13 dagen
Anoniem 18 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Hey
Hey, ik ben 19-jarige student in Leuven en zoek iemand om vandaag nog mee af te spreken. Ik zoek mannen,vrouwen,transgender, trio,… alles is goed. Liefst wel niet te oud en een goed lichaam. Ben zelf slank gebouwd en besneden. Sta voor veel open dus doe maar een suggestie. Kan niet ontvangen en liefst ergens centrum Leuven. Ik doe alles veilig en ben heel discreet. Hopelijk tot snel!  
13 dagen
Lekker Bruin 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jongeman zoekt jonge gladde Sissy/bot voor straks in Antwerpen
Struis gebouwd, kaal geschoren Top van 40 uit Limburg, deze avond in Antwerpen, zoekr een jong glad Sissy of onderdanige bot voor af te spreken, ben jij zo iemand, dan mag je me mailen of whats appen, misschien tot straks 😉  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10