Zoeken naar sportieve

Uw zoekactie voor sportieve leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Superspuiter 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Edging date
Welke dame kan mij hier heerlijk laten spuiten door gebruik te maken van haar handen, voeten en of mondje? Beschik jij over edging-skills? , meer dan welkom hier. Deze niet onknappe, intiem kaal, 1m80, 76kg, mooi en groot geschapen en sportieve jongeman kan veel en ver spuiten! Ik kan jou enkel discreet ontvangen. Deftige reactie's en geen mannen aub!  

Edging date
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Fun39 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Spannende date vandaag
Welke vrouw uit de regio Tienen-Leuven-Sint-Truiden heeft wel zin in een spannende cardate deze namiddag of avond met een 39 jarige sportieve man. Lekker (tong)zoenen en elkaar (oraal) verwennen en indien er een leuke klik is kan er meer op kamer of bij mij thuis. Graag reactie met foto en je voorstel, fv uiteraard geboden. Hopelijk tot zo? ;)  

Spannende date vandaag
Tom 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vrouw gezocht
Hi, Ben knappe sportieve jonge gast op zoek naar een geil afspraakje en een goeie blowjob. Iemand die zelf ook wil genieten en er nog iets aan verdient. Zoek geen professionals. Geile studenten of vrouwen, leeftijd maakt niet uit. X  

Vrouw gezocht
Dave 51 jaar Limburg - Beringen 0468240285
Regelmatige massage tegen vergoeding
Regelmatige massage tegen vergoeding Gezocht: dame met een gezonde BMI die een sportieve vijftiger, zeer verzorgd en hygiënisch, op regelmatige basis een massage wil geven met dat tikkeltje meer (hoe je dit ziet door jou zelf voor te stellen in je mailtje). Kan verplaatsen op je ontvangen in een zeer nette omgeving met eigen massagetafel. Groeten, Dave  

Regelmatige massage tegen vergoeding
Dertiger 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kunnen we elkaar helpen?
Ik ben een sportieve dertiger uit Antwerpen met een goedbetaalde maar ook veel te drukke job. In deze fase van mijn leven heb ik geen tijd om een duurzame volwaardige relatie op te bouwen. Zoals elke gezonde mens heb ik af en toe wel nood om wat stoom af te laten. Misschien kunnen we elkaar helpen? Wat ik zoek: een avontuurlijke jonge goedlachse vrouw (28 of jonger) die goed in haar vel zit en ook ontzettend kan genieten van de leuke dingen des leven (wellness, massage, goed eten & drinken, uitstapjes... en knetterende seks) en die wel een extra centje (of andere cadeautjes) kan gebruiken. Ik zoek géén 'professional', wel een doodnormale vrouw voor wie een dergelijke regeling op dit moment van haar leven toevallig ook goed uitkomt. Stuur een berichtje (foto is leuk maar kan ook in een volgende fase) zodat we kunnen kijken of de spreekwoordelijke klik er is en welke concrete afspraken we met elkaar kunnen maken. 100% discretie gevraagd en gegarandeerd.  
Copain 58 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Koppel gezocht
Ik ben 58 jarige man, slank en sportieve bouw, zeer vezorgd voorkomen , hoger niveau, op zoek naar een koppel voor trio of cuckold afspraakje  
Mark 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date met een CD of TS
Ik heb een fantasie om een date te hebben met een mooi CD of TS. Ik ben een sportieve vijftiger 183,75 en 16x4. Ik zoek een mooie "dame" met een leuke lach. Ik ben een grote fan van lingerie. Intiem is altijd met Natuurlijk stel ik daar een vergoeding tegenover.  
Aroen 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Dikken billen gezocht voor €150
Hey, ik ben opzoek naar een discrete dame met extreem grote/dikke billen. De bedoeling zou zijn om enkel en alleen je billen te showen in een string voor ongeveer een 15 tal minuutjes op een door jou te kiezen locatie. Hiervoor krijg jij €150. Ikzelf ben een sportieve normale jongeman met een zwak voor zeer dikke billen. Liefst voor deze week in de namiddag. Reageer met je stats en een discrete foto (hoeft niet naakt) hopelijk tot snel !  

Dikken billen gezocht voor €150
11 dagen
Tim 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Donderdag of vrijdag
Ben jij een vrouw met hoog libido die graag eens verwend wordt door een groot geschapen sportieve en verzorgde man? Kan je donderdag of vrijdag overdag afspreken in Gent? Reageer dan snel met een foto en je vraagprijs voor anderhalf uurtje samen genieten.  
  1   2   3   4