Zoeken naar sportief

Uw zoekactie voor sportief leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

jan claus 55 jaar Oost-Vlaanderen - Oosteeklo
vind ik hier een FWB ?
Rijpere man is op zoek naar een leuke en verzorgde dame voor discrete ontmoetingen. Samen leuke dingen doen zonder verdere verplichtingen maar toch "trouw" aan elkaar. Ik hou van een leuke babbel met enige inhoud, uit eten gaan, saunabezoek, uitstapje, terrasje, fijne intimiteit ... Een eerste ontmoeting kan zeker enkel ter kennismaking bij een drankje ofzo. Ik kan mij redelijk gemakkelijk vrij maken zowel tijdens de week als in het weekend. Verder 1m78, wel kaal, groengrijze ogen, gemiddeld figuur, sportief, minnaarstype, zie er jonger uit en zeer verzorgd.  
Mats 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 23 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
thijs 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sportieve student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

sportieve student zoekt avontuur
Jan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi. Klassevolle en verzorgde man van 30j.1.85cm zoekt spontane dame(18-40j.)dames met mooie vormen of ietsje voller weten mij zeker te boeien.Mijn interesses liggen zeer ruim en ik kan over veel meepraten. Ik zoek dus ook een dame met de nodige inhoud. Wat heb ik te bieden.? Ik ben sportief, verzorgd, luistend oor, tikkeltje humor en ik hou van de kleine dingen. Bij de juiste klik mekaar leren kennen en zien hoe ver we geraken zonder enige verplichtingen. Op een amusante en ontspannen manier.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Ambiorixx 27 jaar Vlaams-Brabant - Landen
Ultiem en intens genot
Ik ben dominant, goed geschapen met een sportief lichaam. Altijd verzorgd, klasse, inhoud en intellect. Beschik over een hoog libido en een hoge uithouding en stamina tussen de lakens waardoor ik langdurig kan presteren naar jou diepste verlangens en stoutste dromen. Met enige ervaring en weet van aanpak om jou ultiem genot en intense orgasmes te laten ervaren. Op zoek naar jou. Een echte geile dame die avonturen wil beleven met genot als doeleinde. Je wil grenzen verleggen, of in het comfort van het traditionele een nieuw hoogtepunt van genot ervaren. Alle leeftijden behoren tot mijn interesses. Discretie gegarandeerd. Alvast een discrete foto er bij, aarzel niet om een reactie te sturen want ik ben heel benieuwd naar jou x  

Ultiem en intens genot
sportief 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
lieve fwb
deze toffe single van 1m94 met verzorgde looks die zeker gezien mag worden zoekt een lieve friend with benefits om elkaar regelmatig te treffen met alle respect voor elkaar. vriendschap is de leidraad. interesse om eens kennis te maken? leeftijd in niet zo belangrijk.  

lieve fwb
pas 55 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
sexy vrouw
voor dit weekend zaterdag of zondag vrouw gezocht voor een one night stand ,ben niet onknap,verzorgd,met niveau 1m74 slank sportief gebouwd,hygienisch,geschoren,vrouw tussen 40ja66j,normaal formaat en voorkeur voor nylons,tot gauw.afspreken via whatsapp  
Ambiorixx 27 jaar Vlaams-Brabant - Landen
Ultieme en intense ervaring vol genot
Ik ben dominant, goed geschapen met een sportief lichaam. Altijd verzorgd, klasse, inhoud en intellect. Beschik over een hoog libido en een hoge uithouding en stamina tussen de lakens waardoor ik langdurig kan presteren naar jou diepste verlangens en stoutste dromen. Met enige ervaring en weet van aanpak om jou ultiem genot en intense orgasmes te laten ervaren. Op zoek naar jou. Een echte geile dame die avonturen wil beleven met genot als doeleinde. Je wil grenzen verleggen, of in het comfort van het traditionele een nieuw hoogtepunt van genot ervaren. Alle leeftijden behoren tot mijn interesses. Discretie gegarandeerd. Aarzel niet om een reactie te sturen want ik ben heel benieuwd naar jou x (PS. Bij oprechte interesse volgen discrete foto's en een geile afspraak)  
Mister 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bush and boobs
Met dit berichtje zoek ik een leuke vrouw wie het net zoals ik erg sexy vind om intiem goed behaard te zijn, into sexy lingerie is en uiteraard graag wil kennismaken… Ik ben er 47, 1m92, single en sportief gebouwd. Leeftijd is niet zo belangrijk maar een click des te meer ;-) Laat maar wat van je horen, ik ben mobiel dus afstanden vallen te overbruggen. Gr M  

Bush and boobs
Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
Leuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

Leuke date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10