Zoeken naar speeltje

Uw zoekactie voor speeltje leverde 26 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
pijperke 55 jaar Antwerpen - Boom
wie zin deze avond , ik ben benieuwd , GEEN GEFAKE AUB!
Wie wil er deze avond heel discreet (in duistere living) afkomen om leeggezogen te worden , liefst groot geschapen of heftige spuiters , maar iedereen welkom , doe maar voorstel en ik hoor het graag ,graag stats en cm ( foto mag altijd van speeltje ), ben benieuwd  
27 dagen
Chris 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige bottom zoekt dominante top
Ik ben een jinguitziende zestiger en een onderdanige bottom. Ik zoek een dominante top om mij te laten grmebruiken als,zijn speeltje. Sex onder dang. Trefwoorden : tongzoenen, pijpen en gepijpt worden, vooral mij grondig en diep laten neuken, komt oprekken en anaal plT. Ik heb kleine gevoelige tieten en ietwat vrouwelijk lichaam. Ik kan ontvangen want ik woin alleen. Kan ook verplaatsen. Dominante lacks welkom.  
grijs beertje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
wie o wie
wie o wie zou een 57 jarige bi met een klein speeltje ook eens willen doen genieten.....geen fake en discreet  

wie o wie
28 dagen
Chris 50 jaar Limburg - Beringen
Wil deze avond een lekker kontje verwennen
Hey , ben een hetro gast met beetje ervaring , zoek langs deze weg een jonger iemand om heerlijk mee te vrijen , sta voor veel open . Ben 50 maar zie er jonger uit , 1.86 m groot , 86 kg en speeltje van 17 cm . Kan enkel deze avond ontvangen in Beringen. Reactie met foto hebben voorrang  
Robin 46 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Soft bi man zoekt vriend regio Leuven
Hey Ik zou graag daten met een soft bi man van maximum 35 jaar in de regio Leuven. Liefst een zachte man die zin heeft om samen porno te kijken en met elkaars piemel te spelen. Bij een klik kunnen we geregeld afspreken. Ik kan ontvangen. Liefst niet te fel behaard. Gelieve te reageren met uw stats, wensen en een mooie foto! Mag van je speeltje zijn. Graag zou ik vanavond nog voor de eerste keer afspreken.  

Soft bi man zoekt vriend regio Leuven
zoekt rijper 50+ 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
Hoi,ik ben een 41 jarige man,op zoek naar een man om heerlijk oraal te verwennen.Ik ben single en kan makkelijk ontvangen of eventueel verplaatsen tot laat in de avond.Ik zoek een discrete en hygiënische man 50+.Heel rijp is zeer ok +60 ,alsook buikje of bril.Zou graag eens een mooie grote paal verwennen,maar dit is geen vereiste.Fakers en droog geilers mogen zich onthouden.Indien klik kan het voor zeer regelmatig.Foto van speeltje is altijd fijn meegenomen.  

Zachte rijpere man gezocht voor nu , deze namiddag / avond .
  1   2   3