Zoeken naar soft

Uw zoekactie voor soft leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

naaktgenieter 64 jaar West-Vlaanderen - Izegem
graag naakt
zoek discrete vriend om af en toe samen naakt soft te genieten, netjes verzorgd en onbehaard, kan soms ontvangen,  
Dickie 56 jaar Antwerpen - Dessel
Soft date
Hallo, Ben je op zoek naar een soft date, heb je een lekker gladgeschoren, rechte, stijve pik? Ik ben absoluut niet voor baarden en snorren en een glad bovenlijf is absoluut een plus. Kan je deze vakjes allemaal afvinken? Dan kunnen we eens kijken of we matchen.  

Soft date
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
ik pijp zacht 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70 ik pijp je leeg
ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub ik ontvang je NU relax genieten waar zijn die lekkere warme pikken 175 57j  

mannen vanaf 40 j tot 70 ik pijp je leeg
Anoniem 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een anonieme orale opdracht
Ik zoek een anoniem scenario opdracht voor vandaag/vanavond. Wie mag ik anoniem oraal verwennen? Je pik ballen kontje likken ruiken proeven slikken van soft tot kinky pervers .of wil jij liever mij verwennen kan ook .ook speciale wensen cardate outdoor ongewassen vind ik ook wel geil plas . Kan niet ontvangen. Enkel anoniem graag  
Eric 54 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
Wie kan ontvangen voor geile date rond 18h45
1m75 75kg 16x4 bi Hou van soft Pijp graag tot einde  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Verplaatsen is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
Biboy 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Biboy zoekt fun
Hey ik ben een bischierige zuiderse jongen 29 jaar ik zoek discrete fun Met man/jongen 18-35 jaar slank sportief hygiënisch ! Voor soft fun ruk of pijp kan wederzijds alles mag niets moet ! Enkel mensen met het profiel dat ik heb vermeld ! İk ontvang in aalst !! Stats bij je maik aub  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Slanke jongen zoekt gespierde man
Ik zit met de fantasie om eens een soft date te beleven met een heel gespierde man. Zelf ben ik groot en slank, maar helemaal niet gespierd. Ik ben 29 jaar en heb nog niet veel ervaring met mannen. Vooral op zoek naar soft, maar wat we precies doen kan onderling nog afgesproken worden. Bij voorkeur zoek ik iemand die kan ontvangen in/rond Leuven of in de buurt van de E314 tussen Leuven en Limburg. Ik kijk uit naar reacties met wat uitleg over jezelf en een foto. Hopelijk tot snel!  
onderdanig 33 jaar Antwerpen - Laakdal
kinky
Ik heb goesting in wat kinky spelletjes en zoek naar een man die me daar mee kan helpen. Voorstellen zijn steeds welkom, maar ik zou het soft willen houden in het begin.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10