Zoeken naar slikken

Uw zoekactie voor slikken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 33 jaar Antwerpen - Lier
Geile date en/of geile chat
Wie zijn dick zal ik raten? Ook interesse in discrete pijpdate. Ik kan niet ontvangen, wel slikken  

Geile date en/of geile chat
Robin 27 jaar West-Vlaanderen - Dentergem 0496394426
Ik ben op zoek naar een lekker man
Ik heb zin in seks met een lekker man ik hou van pijpen likken slikken kussen en tongen bare geneukt worden bare neuken zaad voelen in mijn ASS zonder condoom ik kan ontvangen ik wil alleen gestuurd worden via bericht of whatsapp niet bellen ik pak toch niet op  

Ik ben op zoek naar een lekker man
16 dagen
pijpruk 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Lekkere lul gezocht om te rukken en pijpen.
Hey daar, ik zoek voor vandaag een lekkere lul om te verwennen met hand en mond. Graag een paal van minimum 17cm, glad geschoren of getrimd. Beetje kinky kan ook. Slikken doe ik niet, maar je mag evt wel over mij spuiten. Draag zelf voor een dergelijke date een beetje kinky outfit. Voor vandaag in Brussel.  
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
onverwachts vrij,zaad gevraagd, heel de dag,omg Lede/Wichelen
kan vrij ontvangen ,pijpen ,slikken ,neuken ,veel en meer is mogelijk ,meerdere mogelijk ,reactie met stats is antwoord ,graag -85kg en getrimd ,foto mag ,koffie staat klaar ,poppers aanwezig voor de liefhebber  

onverwachts vrij,zaad gevraagd, heel de dag,omg Lede/Wichelen
16 dagen
Zuigsletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en slikken
: Is er een (liefst)oudere man uit de streek west-oost vlaanderen die me kan ontvangen voor hem heerlijk af te zuigen, ik zuig je heerlijk tot je mijn mondje vult met je lekker zaad.Meer kan ook ik ben bottom en laat me neuken. Graag reageren met stats en foto.  
17 dagen
bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie heeft harde pik om mij te nemen en meer
Ben opzoek naar man die graag gepijpt wil worden en mijn geile kont wil neuken. Liefst iemand die regelmatig wil afspreken en kan ontvangen of andere optie's? Ik ben slanke geile bottom die graag pijpt en houdt van gebruik van dildo,buttplug, naakt zijn,sperma slikken,geneukt worden, mijn kont gerimd wordt, meerdere en een lekker harde pik. Geen fakers maar een geile man die weinig taboe's kent.Wel 40+.  
Me. 59 jaar Antwerpen - Lier
goed lezen, dan pas reageren
vandaag en heel het weekend vanaf 14 uur..... enkel voor slanke en intiem kale of kort gertimde gasten/mannen je komt binnen en ik voel in je kruis, maak je broek lost en men hand verdwijnt in je slip op zoek naar je lul en ballen. eens ik die gevonden heb trek ik je broek omlaag en ga ik op men knieën en pijp ik je tot het eind met slikken, nadien lik ik je schoon, broek terug aan en je vertrekt. jij blijft de hele tijd passief. zie je dit zitten reageer dan met je volledige stats en duidelijke foto van je stijve en ballen. wie niet reageert zoals gevraagd krijgt ook geen antwoord terug.  

goed lezen, dan pas reageren
17 dagen
Zuigsletje 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zuigen en slikken
Is er een (liefst)oudere man uit de streek west-oost vlaanderen die me kan ontvangen voor hem heerlijk af te zuigen, ik zuig je heerlijk tot je mijn mondje vult met je lekker zaad.Meer kan ook ik ben bottom en laat me neuken. Graag reageren met stats en foto.  
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoekt pijpsletje of pijpslaaf
Deze dominante man zoekt onderdanig en gehoorzaam pijpsletje en of pijnslaaf om paal te verwennen, pijpen en slikken..liefst in de regio..174-89-50...18_5  

zoekt pijpsletje of pijpslaaf
18 dagen
Freddie 23 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Sta geil, wil zuigen
Heb zin om iemand te zuigen, ik wil slikken, regio Ieper, ik verplaats me graag. Reactie met foto krijgen voorgang.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10