Zoeken naar slanke

Uw zoekactie voor slanke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Speels 39 jaar Limburg - Lummen
Welke speels slanke meid is in een ondeugende bui?
Hello. Ben je in een speelse geile bui? Jou je er van te teasen en geteased te worden? Sex met woorden, lust, verlangend naar... zien wat komt? Elkaar lekker opgeilen via mail, indien de klik er is een spannende date.Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, verzorgd en groot.  
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
J.E 35 jaar Antwerpen - Turnhout
35 jarige man met gezond BMI zoekt slanke vrouw tussen de 25 en 45 jaar
35 jarige man met gezond BMI zoekt slanke vrouw tussen de 25 en de 45 jaar voor eenmalig of regelmatig contact alles op een veilige discrete en respectvolle manier bij een reactie krijgt u van mij er zeker één terug groetjes.  
Speels 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Welke speels slanke dame heeft zin?
Hello. Ben je in een speelse geile bui? Hou je er van te teasen en geteased te worden? Sex met woorden, lust, verlangend naar... zien wat komt? Elkaars fantasieen lezen om ze daarna bij de juiste klik tr kunnen ontdekken en voelen. Ik ben een slanke man, mooi gebouwd, verzorgd en groot.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Welke avonturen wil jij beleven?
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het mss vooral passie dat je verlangd? Aangezien je dit nu aan het lezen bent vermoed ik van wel. Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss heeft je lichaam een tantra massage nodig of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant als onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Maar zullen we met gewone seks beginnen of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke man van 1m84, 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
Diego 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe man 1.77m-77kg, uit de betere kringen. Man van de wereld, met normen en waarden waar je kan op rekenen. Verzorgd, empatisch, romanticus, met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect- begripvol, zeer huiselijk. Niet roker, niet drinker, geen drugs, geen tatoeages. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren, festivals... Geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, slanke (normaal gebouwde), liefdevolle, trouwe vrouw, (1 kind welkom) die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Geen interesse in andere voorstellen.  
Bert 49 jaar Limburg - HASSELT
Voel jij je aangesproken,.....?
Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot over enkele maanden in de Costa Blanca Groetjes Bert  
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
BIG TITS
Hallo, ik ben een slanke, open minded & groot geschapen gast van 42 jaar. Mijn fetish zijn mooie grote tieten: kijken, voelen en kneden met de handen, tepels likken en zuigen. Daar krijg ik een flinke grote stijve pik van. Ik zoek dan ook een meid/vrouw met mooie grote tieten. Je poesje lik ik ook graag. Neuken als je wil in de standjes die je leuk vindt. Graag alles discreet.  

BIG TITS
Steven 44 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Vandaag zondag 15h
Welke leuke dame / vrouw / meid wil ook eens stiekem haar grenzen verleggen of gewoon haar stoutste fantasietjes inwaarheid omzetten ? Ik ben slanke en zeer nette gast die u vandaag zondag graag trakteert op een bezoekje aan de zeer nette en klassevolle 2beclubin buizingen . Ik trakteer dus jij hoeft niets te betalen , Wie heeft interesse? Ik lees het graag en hopelijk tot straks dan  

Vandaag zondag 15h
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10