Zoeken naar slaaf*

Uw zoekactie voor slaaf* leverde 68 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit wil ik regelmatig organiseren!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Vernederslaaf 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Vernedering gezocht
Wie neemt/leidt me ergens naartoe? Wie dwingt me te strippen? Wie laat me machteloos achter en geeft kledij pas terug na uitvoeren opdrachten. Ik sta open voor alle soorten van vernederende scenario's. Seks is geen essentieel onderdeel. kicks: vernedering, in/outdoor, exhib, pijpen, lichte bondage, opdrachten, ... altijd in voor een goed vernederend scenario  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
body 49 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
zoek pijpsletje
Zoek een onderdanige gehoorzaam pijpsletje slaaf om paal te verwennen pijpen en slikken...liefst regio Leuven..174-89-50..18_5  

zoek pijpsletje
slaafje 59 58 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
slaaf wil zich aanbieden
Bij Mr om zich te laten keuren of om naakt werkjes op te knappen.  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ik:47j,1m78,79kg,17cm, intiem behaard, getrouwd, en stiekem liefhebber van oraal verwennen van geile pikken. Jij: voldoet aan al het volgende (het is veel, ik weet het, maar geloof me het is de moeite) :slank, verzorgd, mooi tot fors geschapen, geniet graag 1 of meerdere keren per week van een lekkere pijpbeurt MET condoom (!), kan overdag vlot thuis ontvangen in ruime regio rond Gent, en hebt zin om mij op te leiden tot pijpslaaf. Dit omvat: mij leren hoe je het het liefst wil, op termijn zonder condoom, slikken, deep throat en al wat er in je opkomt. Voor de duidelijkheid: geen kussen neuken etc, enkel u pijpen, en aanvankelijk enkel met condoom. Reageer met je stats, woonplaats en eventueel een foto van je stijve. Voldoe je niet aan alle voorwaarden, reageer dan niet, het is tijdverlies voor ons allebei...  
Slet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anoniem, discreet maar to the point
Duidelijk toch?! Ik lig klaar, foto’s die je ziet zijn net gemaakt. Zeg wat UW wensen zijn, ik onderga als een hoer, een slet, een slaaf. Alles anoniem en discreet, ik kijk je nooit aan. Stuur maar wat JIJ wilt maar mij diep en hard neuken zou fantastisch zijn.  

Anoniem, discreet maar to the point
Master 20 jaar Antwerpen - Hulshout
Zoek slaaf
Ben op zoek naar submissive slaaf om te gebruiken. Eigen scenario's en fantasieën altijd welkom  
gast59 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
slaaf zoekt Mr
Waar is oudere slaaf welkom? Ben 58 jaar en wil me komen aanbieden, keuring, evtl huishoudelijke taken naakt voor U opknappen. Laat maar weten bij interesse!  
  1   2   3   4   5   6   7