Zoeken naar sex

Uw zoekactie voor sex leverde 77 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikkenogis 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd zoekt
Ik zoek een eerlijk verzorgd hetero, bi, cuckold koppelke om samen te genieten. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Liefst bare sex. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Veel kan niets moet! Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat jullie verwachten en eventueel een foto.  

Geschoren besneden en gesteriliseerd zoekt
Kaalkopje 53 jaar Vlaams-Brabant - Kessel-Lo
Kijk je man toe hoe wij sex hebben?
Hallo, vind jij het ook opwindend als je man toekijkt hoe wij sex hebben? Discretie en hygiëne verzekerd. Ben 53j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 78kg intiem geschoren 18cm. Van nature uit ben ik een tedere maar ook warmbloedige man. Vind jij het ook opwindend als je man toekijkt hoe wij sex hebben? Kan zowel ontvangen als verplaatsen, grtjs  

Kijk je man toe hoe wij sex hebben?
30 dagen
Klassebull 53 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek één cuckoldkoppel
Ben rijpere zakenman, blond 180-80kg. Getrouwd, dus zoek discreet. Zoek ÉÉN koppel met slanke tot superslanke dame (leeftijd niet belangrijk), waarvan beiden kicken op het zaad van de bull. Let wel, ik sex enkel met de dame, maar de man mag(moet) mij zeker pijpen, en mag natuurlijk na de daad mijn zaad oplikken. Korte krachtige kinky afspraakjes Geen marginalen aub. No romance, enkel lust.  
Bigast 40 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Kinky bistel gezocht voor scenario..
Voor dit weekend of vandaag ben ik op zoek naar verzorgd bi stel die langskomt en me gebruikt als bi speeltje..full man man contact dus waarbij de man mij anaal verwend en neukt. Sex met de dame kan maar geen must. Indien de dame west eventueel met voorbindpenis neukt anders kijkt ze toe of helpt mee.. geen bla bla wel safe.. ben 40jaar kort haar verzorgd volledig intiem geschoren 75kg 1m80.. welk stel komt mij gebruiken? Meer info en foto's via mail. Discretie verzekerd.  

Kinky bistel gezocht voor scenario..
31 dagen
Rijper Stel 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Voor rijper (cuckold) stel
Aan het stel van 63-67 jaar die me een email heeft gestuurd. Jullie email adres is niet correct !. Aan andere rijpere stellen, deze hoger opgeleide senior manager zoekt een 50+ stel voor geile sex. No fake !  
Jan 44 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een Kinky bi koppel
Ik zoek een openminded bi koppel voor geile trio’s. Trio’s waarin alles kan. Wil pijpen likken neuken en geneukt worden. Ben ook enorm zaad en plas geil. Ik ben onervaren. Ben een enorme liefhebber van gedragen dames slipjes. Als je me dat aandoet ben ik enorm hoerig. Wie is real wie durft reageren en wie wilt er iets meer dan standaard sex. Als je kinky fantasies heb mag je ze altyd vermelden. Ik kan niet ontvangen. Wegens ik niet single ben. Dus ik zoek discreet. Afstand speelt geen rol. Ook een single vrouw mag reageren waarmee ik samen iets geils kan opbouwen. Of een vrouw waarvan de man niks mag weten. Al zal dat moeilijk te vinden zijn. Alleen reacties met een foto worden beantwoord wegens teveel fake dat reageert  

Zoek een Kinky bi koppel
Hot lover 43 jaar Limburg - HASSELT
VROUW UIT HASSELT
Ik zoek een koppel uit omgeving Hasselt, die af en toe willen afspreken voor geile sexfantasietjes. Jullie leeftijd is onbelangrijk. Jonger of ouder dan mij, dat maakt niet uit. Ik ben een slanke en sportieve man van 42 jaar. 1m81, 70 kg en groot geschapen. Ik bef en neuk graag een kutje. Anaal is niet aan mij besteed. Ik spreek graag met jullie af voor triosex, sex met de vrouw alleen of waarbij de man toekijkt, foto/film en andere geile dingen. Graag enkel eerlijke reactiesmet foto!  

VROUW UIT HASSELT
  1   2   3   4   5   6   7   8