Zoeken naar sensuele

Uw zoekactie voor sensuele leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

27 dagen
Nick 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Atletische verzorgde man zoekt dame.
Ik atletische sportieve man zoek dame (leeftijd niet van belang) voor een sensuele ontmoeting.Ik geef de dame een ruim 1 uur durende massage en laat je echt genieten.Dit in de regio west en oost Vlaanderen, voller geen probleem en zoals ik al zei is de leeftijd echt niet van belang.  
29 dagen
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke spontane ondeugende dame
we verlangen allemaal wel eens naar die verleiding, die spanning, het sensuele. Het opnieuw op ontdekking gaan naar wat en wie er nog is naast die saaie relatie. Ben je een ondeugende spontane niet vrije dame tussen 40 en 55 jaar en je zoekt net als ik het voornoemde.Een leuke babbel, een etentje, een dagje weg, enz…  
30 dagen
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Welke spontane ondeugende Wandelbuddy with benefits
we verlangen allemaal wel eens naar die verleiding, die spanning, het sensuele. Het opnieuw op ontdekking gaan naar wat en wie er nog is naast die saaie relatie. Ben je een ondeugende spontane niet vrije dame tussen 40 en 55 jaar en je zoekt net als ik het voornoemde.Een leuke babbel, een etentje, een dagje weg, enz….Aarzel dan niet. Wie ben ik? Een 50 jarige gebonden man. 1m83 die sterk in zijn schoenen staat.  
  1   2   3   4   5