Zoeken naar seks

Uw zoekactie voor seks leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot & Horny 26 jaar Antwerpen - Lier
Slank en sportief met goesting
Knappe jonge gast met veel goesting zoekt lekkere seksdate in de omgeving. Ik zelf ben versa. Leeftijd maakt me weinig uit, hygiëne en respect des te meer. Graag reactie met foto, van waar je bent en wat je met me wilt doen.  

Slank en sportief met goesting
12 dagen
Softbi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Voor vriendschap en seks
Misschien zoek jij ook iemand om af en toe mee te daten. Ik sportief, onbehaard; 56 176 65 14. Jij liefst ouder, uit de streek en geschoren. Verder zou het leuk zijn als ook jij soms kan ontvangen en je mag zeker wat extra wegen. Ben je dominant, en zie je mij graag in lingerie, beide zijn pluspunten. Indien interesse, graag meer dan 1 zin.  
tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Ik top, assplayer 192 89 18x5. Welk slank vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij voor geile ongeremde seks. Sta voor veel open. Reageer met foto en stats anders geen reactie terug. Tot snel.  

Welk bottomsletje ontvangt mij vandaag?
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Seksnamiddag
Veel kan. Van soft tot ... interesse? Reageer met stats kicks en foto  

Seksnamiddag
Nills 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
date vanmiddag/avond
hey, zoek voor vandaag een date met ouder 60+/senior voor lekkere seks, elkaar pijpen, rukken, spelen, meer kan zeker bij klik maar hoeft niet. Hoe ouder, hoe liever. Bi 47/184/74, gladde 19/5, verzorgd, discreet, respectvol. Ik ontvang, eventueel ook verplaatsen in nabije omgeving. Bij reactie steeds vermelden : stats, gemeente van waar je bent en foto speelgoed (must). Graag volledige reactie, dit bespaart tijd en over en weer gemail. 'k Sta heet. Grtn  

date vanmiddag/avond
12 dagen
Vic 54 jaar Zeeland - Hulst
Sekscinema hulst morgen maandag om 11u
Ik zou graag voor de tweede keer willen naar de sekscinema in hulst willen gaan . Zijn er daar morgen om 11u ook mannen die met mij willen genieten . Ik sta redelijk open in alles . Als het maar met respect voor elkaar hebben. Graag status en wat je wil beleven  
Tonnie 57 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Zoek een geil seks maatje
Zoek een versa voor 1keer in de week lekker mee te geilen en te neuken.leeftijd maakt niet uit.een fijn iemand.gr tonnie  

Zoek een geil seks maatje
13 dagen
Kris 38 jaar Antwerpen - Herentals
bottom zoekt echte top man
Volledig anoniem (ik met blinddoek) mezelf hulpeloos overleveren aan een echte top man en zijn beestig oerinstinct. Hem op en in mij voelen, niet voor een snelle wip of pijpdate maar een uitgebreide avond vol met penetratie seks. Mij door hem laten leiden zoals een oudere man tegenover een jong onervaren naïef meisje. Ik heb geen klagen over het seksleven met mijn vrouw, maar ik merk dat ik acteer. Ook dames van plezier geven mij niet de voldoening die ik zoek. Een ervaren echte top gezocht voor een spannend spel van overgave en dominantie. Ik draag dameskleding maar ben geen geloofwaardige vrouw, het is eerder een extra vorm van spanning en wat vernedering. Stiekem fantaseer ik mij over te leveren aan 2 mannen tegelijk. Ik ben 36, normaal gebouwd, sportief, 1m76, 70kg niet roker, normale mannelijke lichaamsbeharing. Hetero maar toch iets missend in zijn leven. Welke man laat mij kreunen onder zijn gewicht en stevige stoten?  
13 dagen
jarig 42 jaar Antwerpen - Mechelen
Lekkere seksdate
Ben vandaag jarig. Zoek een lekkere seksdate. Eerder bttm.  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
Waar zitten jullie geile dominanten oudere mannen die thuis van jullie zaad verlost willen worden? Ik ben 57 182 82 en onderdanig. Ik kom je gewillig dienen en jouw lusten staan voorop. Mijn mondje en kontje zijn van u, de billen mogen zeker getuchtigd worden om te tonen dat u de baas bent. Wie spreekt snel af en krijgt mij discreet op bezoek om zijn ballen te ledigen?  

waar zitten de dominante geile oudere mannen die thuis van hun zaad verlost willen worden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10