Zoeken naar rond

Uw zoekactie voor rond leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

tim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
man voor koppel/v/m
Hallo ik ben een man van 27 die graag een lang bad neemt terwijl ik met mijn toys speel mijn favoriet is 33-7cm, ik ben opzoek naar een koppel of alleenstaand m of v waar ik dit kan doen, ben bi curious en een switch, heb al jaren arvaring rond bdsm dus alles is opzich mogelijk.  
Master 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dag lieve dames
Je staat naakt te wachten op mij. Je bent nerveus, je weet nietwat er te verwachten. Ik kom en zeg niets, je slikt, je hebt bang maar ook ben je nerveus. Ik neem men stetoscoop en luister naar je hartje dat wild tekeer gaat. Ik loop rond jou, en hoor eens naar je longen. Ik beveel je je mond open te doen. Hoe ruikt je adem... lekker fris. Ik pak een stoel en ga voor je zitten. Armen in de lucht. Kijk of je oksel fris zijn, mooi geschoren,... Kijk of je vagina mooi geschoren is. Ik beveel je om te bukken met je poep naar mij toe... Ik sta recht en bekijk je mooie borsten, mooi wiebelend onder je prachtige vrouwelijke lichaam. Ik voel aan je tepels... ze komen mooi stijf... Ik ga langs je buik naar je vagina... Is die mooi glad? Nat? Oooh ik zie nog haartjes staan... per haartje 2 slagen op je poep, en 3 op je vagina... je slikt... Ik bekijk je poep, hoe een prachtige billen heb je... Zou je graag meer te weten komen? Mail me maar snel... ook cuck koppeltjes welkom... Tot snel  
Gay Exibionist 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Gay Exhibit slaaf in de natuur
ik wacht naakt in de natuur benen wijd open en handen op mijn hoofd om eerst bekeken te worden liefst door enkele mannen je mag ook uwe penis laten zien en me verplichten u af te trekken terwijl jij een tikje in mijn ballen geeft ik met mijn benen wijd open mij moet beuken en ik gemolken word je mag op mij spuiten ik slik ook voor de lovers slaan op mijn voeten ballen en lul is geen probleem maar ook geen must alle geile buiten idee zijn welkom ik ben er morgen rond 16u  

Gay Exhibit slaaf in de natuur
BSP 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM veilig ontdekken?
Dominante man van kinky koppel (50/28) zoekt vrouw die BDSM wil ontdekken onder zijn leiding. Meer dan 20j actief als dominant/meester/Daddy/sadist en open voor nieuwe ervaringen. Niet op zoek naar relatie maar wel leuke vriendschap en spelmomenten met mogelijke uitbreiding met mijn partner indien bi interesse. Alles gebeurt binnen een veilig kader en volgens afspraak. Grenzen worden altijd gerespecteerd tenzij anders afgesproken. Voorkeur voor regelmatig contact bij goeie connectie. Ik sta open voor veel vormen van BDSM dus graag beschrijven wat je fantasieën zijn, je grenzen, je eventuele ervaringen al, enz Ik heb weinig taboes dus ook perverse fantasieën kunnen aan bod komen. Ik ben man, slank en sportief gebouwd, verzorgd, tattoo, niet roker. Jij slank tot normaal gebouwd, verzorgd en open om te experimenteren. Streek rond Leuven. Graag foto bij je antwoord.  

BDSM veilig ontdekken?
11 dagen
First time 64 jaar Antwerpen - Kontich
Soft sm/ spanking
Ik zou graag de wereld van soft sm of spanking willen kennen wie is geïnteresseerd ? Als tegenprestatie kan je hier naakt rondlopen in een grote tuin een sauna of een plons in't zwembad nemen. Ik kan enkel ontvangen overdag op een woensdag anders bij u. Als je reageert (man/vrouw of X ) graag volledige stats.  
12 dagen
robert99 74 jaar Antwerpen - Antwerpen
misschien
zijn er nog oudere mannen met een erectiestoornis of kleine penis en die graag vernederd worden wel kunnen ontvangen en rond Antwerpen wonnen liefst ben ouder dan 68j ook onderdanige vrouwen zijn welkom  
13 dagen
femboi subje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
femboy zoekt kinky Meester
hallo Meester, ik zoek een kinky ingestelde Meester die overdag kan ontvangen rond Antwerpen, keywords zijn: cum, piss, bondage, pain, group en nog een paar andere. Geen interesse in mannen die mij ook willen pijpen etc.  
Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij vandaag of eventueel een andere dag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben een sletje, word graag gebruikt. Je pikt me op in Kontich en neemt me mee naar huis ofwel spreken we af in carotel Rumst Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Real. Discreet, geen paysate. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting  

Jonge twink bot zoekt (dom) daddy
17 dagen
Jef 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Plassex
Mijn plassletje heeft op de laatste moment afgezegd. Nu zit ik hier met een volle blaas. Waar kan of mag ik langskomen om mijn blaas te legen? Max 10km rond Turnhout. Graag ook gewone sex. Ben versa. Wees snel, blaas staat op knappen.  
17 dagen
Tom 29 jaar Limburg - Koersel
Medisch onderzoek
Ik zit al een tijdje met de fantasie om nog eens een medisch onderzoekje mee te maken zoals vroeger op school. Alleen zou de dokter nu wat verder mogen gaan en me een lekker hoogtepunt mogen bezorgen. Ik ben 29 jaar, groot en slank gebouwd en goed geschapen. Alleen op zoek naar serieuze mensen die zichzelf uitgebreid voorstellen en een concreet voorstel doen via mail. Liefst kan jij ontvangen in mijn regio of in/rond Leuven. Een foto kan ook altijd helpen om mijn aandacht te trekken. Hopelijk tot snel!  
  1   2   3   4