Zoeken naar rond

Uw zoekactie voor rond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jero35 36 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke date
Hallo, ik ben een man van 35/180/95 geen baard bril of snor. Ik zoek een leuke date voor donderdag. Bedoeling is dat de date volledig rond mij gaatje draait. Ik breng dildo’s en plugs mee. U vingers en pik (safe) zijn ook toegelaten. Date zal doorgaan op carotel Lubbeek. Wie wil met me spelen ? Bij vragen stuur je me maar een bericht. Groetjes  
Tom 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Vanaf 6u
Hey , wie ontvangt er me rond 6u deze morgen. Slank verzorgd en 18cm.  
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Versafun 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Versa buddy gezocht
Op zoek naar versa buddy voor leuke openminded adult fun. Vroeger wat dates gehad,eerder als top maar nu op zoek naar versa buddy voor regelmatig leuke avond te beleven en te kijken of versa even fun is. Into pijpen,toys,neuken(safe). Voorkeur slank/normaal, weinig beharing. Ikzelf 1.70/77/15 (foto is wat ouder, rond buik wat uitgezet na te hard te profiteren van het leven :) ) laat reactie achter met wat info over jezelf + pic  

Versa buddy gezocht
10 dagen
Sauna 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna - sportoase
Sportieve jongeman zoekt fun sauna Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
10 dagen
Straightboy21 22 jaar Limburg - HASSELT
Straight 21 zoekt man +50 in centrum Hasselt
Welke ervaren +50 daddy wilt me morgen rond 16:00 in Hasselt centrum ontvangen? Mag ook met wat vrienden erbij. Zou graag wat softfun hebben maar zelf passief blijven. Sta open voor voorstellen, ervaring met edging en cbt is plus. Sta ook open voor rollenspel ben onderdanig .  
11 dagen
xyz 64 jaar Limburg - HASSELT
echte man
zoals de titel het al zegt, zoek ik een echte man, die niet langs alle kanten geschoren is. Ik ben een gewone slanke man, gewoon mannelijk ingesteld. Wat ik zoek is een mannelijke man, die goed behaard is, eventueel baard, buik(je), een beartype. Rond zelfde leefdheid, om geregeld een samen te genieten van elkaar. Indien je een faker bent, gelieve je te onthouden.  
11 dagen
Jere35 36 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
Leuke date donderdag
Hallo, ik ben een man van 35/180/95 geen baard bril of snor. Ik zoek een leuke date voor donderdag. Bedoeling is dat de date volledig rond mij gaatje draait. Ik breng dildo’s en plugs mee. U vingers en pik (safe) zijn ook toegelaten. Date zal doorgaan op carotel Lubbeek. Wie wil met me spelen ? Bij vragen stuur je me maar een bericht. Groetjes  
11 dagen
Sporty boy 29 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sportieve jongeman zoekt fun sauna
Hoi, Ik ben een jongeman Van 29 die rond 16.30/17u naar de sportoase gaat. Na de fitness zou ik gebruik maken van de sauna in de kleedkamers. Het lijkt me spannend om de saune te delen met een andere man en samen elkaar wat aan te raken. Stats zijn 29/178/80, verzorgd & hygiënisch ingesteld. Enkel als je goed voorzien bent, getrimd/geschoren en geen roker bent. Tot straks?  
11 dagen
Geil kontje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
Echt niemand in de regio die discreet ontvangt?
Tegen beter weten in doe ik nog eens een poging om die ene niet faker te vinden die mij wil ontvangen en waar ik naakt kan rond lopen om bekeken, gekeurd, betast, gestreeld, gepijpt, gevingerd, gerimd en geneukt te worden. 180 88 16x4.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10